Speltips

Speltips Evian - St. Etienne

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-16 21:00 Spela här

Speltips Evian - St. Etienne
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.00 Speltips: St. Etienne Över 1.5 må
2015-05-16 21:00 Evian - St. Etienne St. Etienne Över 1.5 må 2.00 master

Evian sabbade i princip sina chanser att stanna kvar i senaste matchen då man inte lyckades ta poäng hemma mot Reims. 2-3 och Reims ryckte ifrån, medan Evian stannade kvar på 37 poäng. Fyra poäng upp till Reims, och sedan fem poäng upp till fem andra lag. Men det ska väldigt mycket till för att Evian ska hålla sig kvar, har en oerhört tuff hemmamatch nu mot St. Etienne som också har en hel del att spela för, och i sista ligaomgången vankas en bortamatch. Det är med andra ord minimala chanser till att stanna kvar. Tyvärr har senaste resultaten avgjort deras säsong, sex raka matcher utan seger och bara två inkasserade poäng.

Evian kommer som nämnt, till matchen med en usel form - och ett litet hopp om Ligue 1 nästa år. Men det känns uppgivet i laget. Lagets bästa spelare Wass är PETAD ur truppen pga bristande engagemang. Det säger väl allt. Utöver Wass har man flera skadebekymmer. Backarna Sabaly(29 matcher), Mensah(11 matcher, 1 mål) och Nounkeu(14 matcher, 1 mål) är borta från spel. Likaså mittfältarna Camus(19 matcher) och Barbosa(29 matcher, 4 mål). Wass ligger på 32 spelade matcher och åtta gjorda mål! Lagets andra bästa målskytt!

St. Etienne har annars ett relativt skadefritt lag. Hamouma skadades senast och missar mötet. Annars är Cohade borta från spel som varit borta sedan vintras.

St. Etienne har mycket att spela för. Laget ligger på en 5:e plats(EL-kval), lika många poäng som fyran Marseille. 3:an Monaco(CL-kval) ligger med endast två poäng före.
Samtidigt har St. Etienne sexan Bordeaux bakom sig som är bara fyra poäng bakom och skulle kunna ta Europa-platsen om Etienne kryssar en och förlorar den andra matchen av dom två som återstår. Men laget tänker säkert mer på chansen man har att spela CL till nästa säsong!

St. Etienne kommer till matchen med gott självförtroende. Har bra form och senast blev det hela 5-0 hemma mot Nice. Har lite mediokra resultat på bortaplan men samtidigt har man mött tuffa hemmalag såsom Bastia, Lyon, PSG och Monaco. Gjorde bland annat två mål borta mot Lyon.

Tankar
Evian känns uppgivet efter 2-3 förlusten senast men lär trots allt gå för segern. Tror att det kommer straffa sig då Etienne kommer ge allt med tanke på att man har allt att spela för, och när klasskillnaden är så pass stor, kan det bli att åka av..
Sedan att Evian har jobbiga avbräck, medan St. Etienne kan mönstra upp nästintill bästa möjliga lag är en härlig bonus.
Raka tvåan ger 1,90, men när Över 1,5 på bortalaget ger 2,00 hugger vi det då Evian lär gå framåt om det blir 0-1 och kan man inte ens hålla tätt hemma mot Reims och Bastia(3 och 2 insläppta mål), kommer man inte kunna hålla det tätt mot St. Etienne!

Mitt spel: St. Etienne Över 1,5 mål @ 2.00 4/10 U

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

master - 15 Maj, 2015, 23:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!