"Snart är vi där.." Så lyder tongångarna för hemmalaget och jag kan ej låta bli att le när mitt favoritlag i Serie B håller på att gå upp till Serie A. Mycket glädjande! Dock återstår lite arbete innan champagne flaskorna öppnas och sprutas hejvilt.

Det ryktas till dagens möte att man slår sitt publikrekord för säsongen och jag tror man gör det. Med ett stöd som Curvan levererar tror jag att man fixar biffen med bravur.

Man ställs mot ett lag som är strax över strecket till Play Off om att stanna kvar och mycket ska till att man hamnar under det då konkurrenterna är inte dem starkaste men vem vet hur det går idag 15.00 där massor av matcher spelas samtidigt ifrån Serie B.

Frosinone kan som sagt vid seger fira rejält och känslan är att man tar alla 3 poängen, såklart.
Man är det bättre laget på många positioner, har hemmafördel, medvind, inga skador/avstängningar på nyckelspelare alltså pekar mycket på en seger.
Det tänkbara scenariot för mig är att man inte vinner med "bara" 1-0 även om risken finns.
Jag tror istället att man gör 2+ mål och det öppnar upp då chansen att man kan exempelvis kryssa/förlora men ändå går spelet in även om jag ej hoppas på sådana utfall.

Om det ska bli ett vilt firande för Frosinones dito efter domaren har blåst av så ska man se upp för Crotones kontringar som är lite av deras specialitet.
Gör man det är man med halva foten i Serie A. Nu ska man bara luckra upp motståndarförsvaret..

Det var de mesta, för vidare information och tankar så lämna en kommentar.

•Den raka ettan är inte lockande enligt mig som finns till ett betydligt lägre [email protected] gentemot mitt spel.

Frosinone Ö1.5 @1.90 med en insats som heter duga.

Tack för visat intresse, väl mött!

Forza!

EDITERAD 2015-05-16 00.35:01

This is the stats tab
This is the post tip