Speltips

Speltips Nice - Lens

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-16 20:00 Spela här

Speltips Nice - Lens
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1,80 Speltips: Nice Över 1,5 mål
2015-05-16 20:00 Nice - Lens Nice Över 1,5 mål 1,80 master

Nice-Lens. Två lag som inte presterat över förväntan och befinner sig i nedre delen av tabellen. Lens är avsågat sedan längre tid tillbaka, medan Nice ser ut att hålla sig kvar i Ligue 1.

Nice ligger på 42 poäng, Evian har 37 och vid två Evian-segrar så går man upp på 43. Förlorar Nice två resterande matcher kan det möjligtvis bli uttåg från Ligue 1, men det är högst osannolikt. Men jag tror att Nice vill ha kontraktet klart på papperet redan efter denna match istället för att behöva ta poäng i nästa omgång. Och när man ställs hemma mot ett beskedligt motstånd så kan det inte bli något annat än tre poäng.

Nice har en dålig form med fyra raka utan seger, men motståndet har faktiskt varit ganska tufft. Inte i närheten av Lens. Har annars på senaste tio matcher vunnit två matcher, bland annat borta över självaste Lyon.

Skadeläget ser väldigt bra ut. Inga nya skavanker och man kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Lens då? Vi får gå emot ännu en gång..... Jag börjar nästan tycka synd om Lens.. Nya avbräck gång på gång och vissa matcher har man faktiskt haft mycket oflyt, men hursomhelst har man inte varit tillräckligt bra denna säsong och åker fullt rättvist ut även fast man kan skylla på skadorna varför det gått så illa.
Jo, skadelistan har inte blivit kortare efter senaste matchen. Istället har man att göra med en ny jobbig avstängning och skada på 1:a målvakten.
Viktiga kuggar som saknas, mittfältarna Bourigeaud, Baal, Guillame och Lalaina.
Backarna Cavaré, Kantari och så Landre som fick rött senast.
Och så sist men inte minst ordinarie målvakten Riou som skadade sig sist.
Alla dessa nämnda spelare har medverkat i MINST 20 matcher denna säsong, vissa över 30 dessutom, vilket säger en del om hur blytunga avbräck dessa är!

Lens har 2-4-12 på bortaplan denna säsong. 17 mål, 35 insläppta.
Senaste 10 bortamatcher:
3-1 Lille
3-1 Metz
2-1 Bordeaux
4-1 PSG
4-1 Caen
3-3 St. Etienne
0-0 Reims
2-0 Guingamp
3-3 Montpellier
2-0 Monaco

Man har alltså släppt in minst två mål i 9 av 10 senaste bortamatcher!

Tankar
Ja, vad ska man säga? Detta ska Nice bara vinna. Men 1,60 är för lågt. Vad ger då Över 1,5 mål? 1,80. Mycket bättre. Värdet ligger helt klart mer på det sistnämnda spelet då statistiken talar för en målrik tillställning. Lens saknar bland annat sitt mittbackspar och förstamålvakten Riou, för att nämna något som försvarar defensiven ännu mer. Under dessa föregående matcher har man trots allt haft målvakten och någon av sina mittbackar i alla fall. Nu har man ingen. Nice vinner detta med större siffror än 1-0 med andra ord och Över 1,5 mål känns väldigt bra till 1,80. Handikapp spel på Nice är också bra, men Lens har inga avbräck i offensiven och brukar allt som oftast göra minst ett mål i sina bortamatcher... Jag känner mig dock säker på Nice Över 1,5 mål och lastar tungt!

Mitt spel: Nice Över 1,5 mål @ 1.80

Intressant sidospel: Nice+BLGM @ 3.75

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

master - 16 Maj, 2015, 00:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2015-05-16 11:24:56

Nice har fått sena avbräck i backarna Genovois och Gomis. Bäddat för målrikt. Nice+BLGM är ännu snyggare i detta nu.