Speltips

Speltips Sampdoria - Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-16 20:45 Spela här

Speltips Sampdoria - Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 5.50 Speltips: Sampdoria+BLGM
2015-05-16 20:45 Sampdoria - Lazio Sampdoria+BLGM 5.50 master

Först och främst spelar jag detta för att oddsen är totalt felsatta. Nu snackar jag om bet365 . Lazio har sjunkit ner från 2,60 till 2,25. Samtidigt som Sampdoria har höjts från 2,75 till 3,25. Anledning? Finns ingen klar. Det ska egentligen vara det motsatta gällande höjningar och sänkningar då Lazios förutsättningar är inte bra här!

Båda lagen har mycket att spela för, tre finaler återstår för båda lagen, Lazio kämpar för CL-plats, medan Sampdoria gör detsamma för EL-plats.

Lazio kommer till matchen med dålig form efter en riktigt bra period. Har endast en seger på senaste fem matcher och den kom mot avsågade Parma. Annars har man gjort sämre resultat mot Chievo och Atalanta(1-1) och senast blev det 1-2 hemma mot Inter. Det efter att ha fått två spelare utvisade! Målvakten Marchetti och mittbacken Mauricio. Tungt.
Inte nog med det. Lagets bästa mittfältare, Biglia, har skadat sig under veckan och missar mötet. Även mittfältaren Lulic är borta. Sedan några veckor är viktige mittbacken Cana skadad. Ännu inte återhämtat sig. Mauricio har pga skador fått chansen som mittback och nu är alltså han borta. De Vrij som varit skadad verkar vara tillbaka och det återstår att se om han får plats från start.

Sampdoria hade sex raka utan seger fram tills man gästade Udinese och vann med klara 1-4. Värt att notera att man innan dess stött på tufft motstånd, förlusterna kom hemma mot Juventus och borta mot Napoli och Fiorentina.

Skadelistan ser väldigt bra ut. Anfallaren Eder missar resten av säsongen och backen Mesbah är borta från spel här. Kan ställa upp starkt lag på plan. Samma som mot Udinese.

Något intressant är att Sampdoria förlorat endast en hemmamatch denna säsong - och den kom just i den senaste hemmamatchen. Dock handlade det om Juventus, inte mycket att säga om det. Annars är man oerhört starka på hemmaplan!

Jag tycker att oddsen är felsatta och spelvärdet ligger definitivt på Sampdoria. Fördel av hemmaplan, skadeläget är helt klart till Sampdorias fördel och jag förstår verkligen inte oddsen i denna match.

Jag tror att Sampdoria vinner, men jag går ännu längre med Sampdoria+BLGM till otroligt höga 5,50. Jag tror helt enkelt att Sampdoria blir tvungna att sätta dit minst två baljor, högst troligt med tanke på avbräcken Lazio tampas med. Varför? För det är svårt att se Lazio gå mållösa ur en så pass viktig match. Mesbah saknas i backlinjen för Sampdoria vilket kan ses som ett defensivt avbräck.
Sedan har Lazio nätat i 14 av senaste 15 matcher! Matchen man gick mållös ifrån är inte så svårt att gissa, borta mot Juventus. Har fina spelare där framme som jag tror löser ett mål i alla fall. Men som sagt, värdet ligger på hemmaseger och detta tar Sampdoria om det vill sig väl!

Mitt spel: Sampdoria+BLGM @ 5.50
2/10 U

Mindre våghalsiga spel är givetvis raka ettan som finns till 3,25. Samp Över 1,5 till 2.50.

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

master - 16 Maj, 2015, 01:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2015-05-16 12:02:13

Helt klart dagens bästa spel , håller med din analys 100 % .

Nu jobbar vi in den , spelat tungt på den .

Glöm inte live spelet för att täcka om de går åt rätt hål.

Lycka till !

master - 2015-05-16 01:36:17

Troliga startelvor:

Sampdoria: Viviano; De Silvestri, Romagnoli, Munoz, Regini; Acquah, Palombo, Duncan; Soriano; Muriel, Eto’o

Lazio: Berisha; Basta, de Vrij, Ciani, Radu; Parolo, Cataldi; Candreva, Mauri, Felipe Anderson; Klose