Haninge/Brandbergens seger var enligt uppgift "helt rättvis" och dagens bästa spel dunkades in till 1,86. Skön start på helgen. Kan vi hoppas att ett formsvagt Spurs fyller på med leverans mot Hull? Jag tror det. Svårt att se "Tigers" gå ut och vinna på White Hart Lane - ett måste för att undvika nedflyttning till Championship.

Senaste möte
2014-11-23 Hull - Tottenham 1-2

Premier League
6. Tottenham 36 17 7 12 55 53 2 58
18. Hull 36 8 10 18 33 49 -16 34

Spurs hemma
18 9 3 6 29 24 30

Formen
F, F, O, V, F

Senaste match
Stoke - Spurs 3-0

Hull borta
18 3 6 9 14 25 15

Formen
F, F, V, V, F

Senaste match
Hull - Burnley 0-1

Tottenham är sannerligen inte i toppslag. Stortorsk borta mot Stoke i en av Mauricio Pochettinos sämsta matcher sedan han tillträdde. En seger på sex senaste är heller inget Tottenhamfansen jublar åt. Trots detta är det faktiskt Spurs som sitter i förarstolen för att köra hem den sista platsen till Europa League. Med två omgångar kvar är det Spurs, Southampton och Swansea det står mellan. Hemma mot ett svagt Hull ska man verkligen kunna plocka fram motivationen snabbt igen. Det är sista hemmamatchen på White Hart Lane innan sista omgången borta mot Everton. Visst bör spelarna vilja avsluta bra inför de hårt prövade fansen?
Hull ligger på nedflyttning, har två raka torsk och måste nog vinna i eftermiddag för att loppet inte ska vara kört. De har Manchester United borta i sista, en match som kan gälla direktplats till CL för United. Det är alltså den här matchen de ska vinna om de ska han någon som helst chans känns det som. Men, formen är inte bra här heller. Hull såg ut att gå mot en heroisk räddning när de slog Palace borta och Liverpool hemma. Men sedan följde torsk hemma mot Arsenal (1-3) samt en bedrövlig nolletta hemma mot uträknade Burnley.
Nej, jag har som sagt svårt att se Hull gå ut att vinna mot ett bättre lag när förutsättningarna är som de är. En måstematch, på bortaplan, mot ett lag som både är bättre och revanschsuget.

Preliminära startelvor (The Guardian)

Spurs (4-2-3-1) Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Bentaleb, Mason - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane

Saknas: Walker, Davies. Adebayor osäker på grund av sjukdom.

Hull (5-3-2) Harper - Elmohamady, Chester, Dawson, McShane, Robertson - Quinn, Huddlestone, Meyler - N'Doye, Jelavic

Saknas: Diame, Ramirez, Snodgrass, Davies. Jelavic testas sent på grund av knäskada.

SPELTIPS
Spurs vann sist lagen möttes, de har ett bättre lag, bör vara motiverade och hemmaplansfördel. Hull måste alltså gå ut att vinna med dessa förutsättningar och det tror jag inte de är bra nog för att göra. Spelar rak Tottenhamseger till 1,80 hos bet365 (4/5 units).

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip