Speltips

Speltips Vålerenga-Mjöndalen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-16 15:30 Spela här

Speltips Vålerenga-Mjöndalen
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,2 m.m Speltips: X2 m.m
2015-05-16 15:30 Vålerenga-Mjöndalen X2 m.m 2,2 m.m rekarconny

Lite sen idag med Norge Liren så får bli lite snabbt idag på den tidiga matchen mellan Vålerenga och Mjöndalen där jag finner det första spel värdet i afton då jag tycker den andra tidigare matchen är för svårt att avgöra vart det väger över till mellan Bodö och Tromsö som jag i afton står över det är ju jumbon mot nästjumbon matchen jag rekar mellan Vålerenga och Mjöndalen finner jag tre spel som ska testat huvudspelet är x2 i mötet kommer även lira DNB 2 och raka 2:an.

Vålerenga har öppnat säsongen som en gott och blandad påse och jag tycker laget är svår bedömt eftersom man är som en jojo Man öppnade starkt årets tippeliga och tog vinst hemma mot godset 3-1 spelade 1-1 borta mot Sarpsborg och sen en knapp vinst borta emot start med 2-3 för att sedan efter detta förlora emot ett Åålesund hemma med 1-2 och matchen efter lira 1-1 borta emot Lilleström sen i sin senaste hemma match emot Stabaek förlora med 0-2 stabaek ledde med 0-1 och sen fick man rött kort men lyckades ändå sätt 0-2 målet. och sen nu senast vann man med 4-5 borta emot Tromsö ja defensiven har inte varit så bra som vi ser här i slutet och med jojo så har man blandat och gett i sina matcher och svårbedömda insatser ifrån laget får mig att verkligen förvånas när jag ser att Vålerenga står som stora favoriter i mötet till 1,7 då jag anser att mjöndalens odds lockar med och ett Mjöndalen som gjort det bra i år.

Man började årets säsong med 1-0 vinst hemma emot offensivt starka Viking för att sedan spela två stycken 1-1 matcher ena borta emot Strömsgodset och andra hemma emot Start. En bra start tänkte inte så mycket mer på det men sen har man fortsatt att övertyga i ligan. genom att spela 2-2 borta emot odd och sen även i de två senaste matcherna kriga till sig poäng hemma emot både tromsö och emot Rosenborg. och tagit alla 6p i de två möterna men man har två förluster 1-4 hemma mot Lilleström är ju inte så smickrande och sen en 1-0 förlust emot Stabaek som ligger tvåa i årets serie i sina två senaste hemma matcher då så låg man under med 1-3 efter 46 minuters spel emot Tromsö men efter mål i 73, 74 och 90:onde minuten stog till slut som segrare med 4-3 starkt och inte nog med det så slog man tillbaka Serie suveräna Rosenborg som bara hade tappat 2 poäng de inledande 7 omgångarna men som åkte på en 3-2 förlust emot Mjöndalen där Mjöndalen låg under tidigt i matchen med 0-2 och jag tänkte idag kommer det ännu en stor förlust men man visade moral och kämpa vilja när man gick upp till 2-2 innan halvtid för att sedan knäcka Rosenborg på tilläggs tid 92 match minuten göra 3-2. och än en gång var det Barntsein som gjorde det avgörande målet precis som matchen innan så gjorde han det på tilläggs tid man möter ett sargat Vålerenga emot ett Mjöndalen med gott självförtroende som på de senaste två mötena vänt matcherna och en Barntsein i målform 4 mål på dessa två matcherna två i varje match som tagit han upp på en åttondeplats i skytteligan 5 mål bakom Söderlund i Rosenborg.

Skador i lagen Vålerenga kommer till start utan sin Jamaica spelaren Brown som har lämnat återbud pågrund av familjeskäl. som gjort tre mål i ligan. I Mjöndalen vet jag bara att Diomande är borta på grund av benbrott vet inte så mycket mer har inte fått fram info om laget.

Huvudspelet X2 som ger fina 2,2 spelas 4/5 units
Sidospel är DNB 2 till oddset 3,25 3/5
Sen även raka 2:an till 4,33 2/5

Lycka till vid rygg

EDITERAD 2015-05-16 14.55:11

rekarconny - 16 Maj, 2015, 14:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!