Speltips

Speltips Bassano - Juve Stabia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-17 15:00 Spela här

Speltips Bassano - Juve Stabia
Land: Italien Liga: Lega Pro Play Off
Odds: 2.30 Speltips: Ö2.5
2015-05-17 15:00 Bassano - Juve Stabia Ö2.5 2.30 ItalyExpert

Dagens överspel på Frosinone satt så enkelt och vinsten håvades in på direkten.

Nu till detta spel och tips som är mellan Bassano - Juve Stabia, ett viktigt möte för båda lagen då hopp om spel i högre divisionen kvarstår. Notera att detta är ett play off möte.

Mitt givna spel i matchen är Ö2.5 och då förlitar jag mig enbart på bägge lagens offensiv som har skördat poäng säsongen lång.
Bassano har en trio som stått för mer än hälften av lagets mål och alla är i speldugligt skick medan Juve Stabia har även dem två spelare som drar det tunga lasset i offensiven.

Lagen har en tendens att när dem vinner att släppa in mål och där ger jag fördelen till Bassano som är rättfärdig favorit och som tillhör grupp A medan bortalaget kommer ifrån grupp C, med de sagt menar jag att Bassano har en klar fördel som mött tuffare motståndare och klarat sig bättre än förväntat. Båda lagen kommer gå för seger och ett litet spektakel är att vänta

Spelbolagen(bet3 6 5 i synnerhet) förväntar sig ett "klassiskt Italienskt" målsnålt möte då dem har lagt @1.60 på U2.5.
Jag tackar för det och går emot utan att blinka ens.
Även magkänslan är att lita till fullo på helt enkelt.

Känslan här är att blir det ett mål i första halvleken så kan det bli en fantastisk och målrik tillställning.

@2.30 på Ö2.5 mål i matchen är taget.

För mera tankar och information lämna en kommentar.

Forza!

EDITERAD 2015-05-16 23.17:08

ItalyExpert - 16 Maj, 2015, 23:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DaBaz - 2015-05-17 09:00:03

Nja, full koll på allt i Italien har du nog inte italyexpert - kvalet i serie b t ex där du skrev att Perugia inte hade så mycket att spela för - i serie b har man, liksom i lega pro - extremt stor fördel av att ha en bättre slutplacering. Nu håller jag iofs med dig om att detta kan bli en målrik match, men det finns några faktorer som bör nämnas.

1. Girone A, som bassano kommer från är inte den starkaste som du påstår, i Italien så anser man att den är sen svagaste. Starkast anses girone B vara.
2. Frågan till dig är, hur kan du veta Juve stabias trupp? Den ligger ju inte ute på deras hemsida, är Di carmine(14mål) med, helt säkert? Offensiva och mycket duktiga Maiorano fick ju rött senast, han har många assists, det påverkar nog deras offensiv gissar jag.
3. Bassano har spelat sina målrika matcher på bortaplan, Juve stabia har spelat sin på hemmaplan - kan vara värt att notera.
4. Det som gör att jag tror detta kan bli målrikt ändå, även fast jag inte kommer rygga är en faktor som du bör näma - nämligen att lega pro kvalet endast är EN match, alltså inte ett dubbelmöte. Det betyder ju att man kommer kanske ha ett desperat lag i andra halvlek.
Lycka till

Mjonas - 2015-05-16 23:03:26

Varför tror du på ö2,5? Om jag ska rygga så vill jag gärna ha lite mer info än bara vad din magkänsla säger.