Speltips

Speltips Melbourne Victory - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-17 08:00 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.50 Speltips: Sydney Över 1.5 mål
2015-05-17 08:00 Melbourne Victory - Sydney Sydney Över 1.5 mål 2.50 master

Final! Äntligen. Och visst är det två lag som gjort sig förtjänta av det! Melbourne Victory och Sydney har helt klart varit vassast denna säsong(1:an och 2:an) och vann komfortabelt i sina semifinaler. Nu blir det en final mellan dessa lag som har stora förväntningar på sig. Man förväntar sig en väldigt underhållande tillställning.

Dessa lag har möts tre gånger under säsongen. Resultat? 0-0. 3-3. Och tro det eller ej, 3-3. Dessutom är det värt att tillägga att den mållösa matchen som spelades lagen emellan var en av säsongens mest underhållande matcher. Definitivt den mest underhållande 0-0-matchen för säsongen. Helt obegripligt att det inte ens blev ett enda mål i den matchen.

Det är final. Då brukar det faktiskt bli mer nervöst, tight och målfattigt. Men jag tror inte detta kommer bli en målsnål match, det är inte mycket som talar för det. Förvisso, till en början kanske inget av lagen riskerar mycket och håller inte hög press. Men efter ett ynka mål, då blir det en kalas-föreställning, det är jag ganska säker på.

Dessa två lag gjorde överlägset flest mål i ligaspelet. 56 Melbourne Victory och 52 Sydney. Dessutom tycker jag inte att något av lagen har en stabil defensiv. Victory släppte in 31 mål och Sydney 35 mål - på 27 spelade matcher.

Som sagt, båda lagen imponerande i semifinalen. Melbourne Victory slog City med 3-0 medan Sydney slog Adelaide med 4-1. Otroligt imponerande siffror, men fullt rättvist. Väldigt effektiva lag som besitter en offensiv av hög kvalité.
Ni vet redan vid det här laget... Victory - Berisha, Khalfallah, Finkler, Barbarouses, Thompson-joker... ja, det är en dödlig fyra där framme.
Sydney har Janko, Brosque, Ibini, Naumoff som gjort en fantastisk andra del av säsongen. Även Smeltz som joker...

Denna match kommer med andra ord avgöras på vilket lag som gör fler. Med all respekt till defensiven i lagen, den är inte så himla dålig, men offensiven är båda lagens styrka.

Vad spelar jag då? Var finner vi mest spelvärde?

Victory är favoriter till 2,20. På grund av hemmaplan. Men, det som är det mest intressanta i det här(fastän det är annorlunda när det är en final), är att Sydney var ligans överlägset bästa bortalag!
Vill ni ha facit? Ok... men varning för starka siffror!
10-4-0. Alltså, 10 segrar, fyra kryss och inga förluster. Det där är skrämmande... BRA.
Och något som också är intressant, de fyra oavgjorda resultaten kom första halvan av säsongen, när Sydney inte var lika bra och stundtals hade stora problem. Efter uppehållet då? 8 matcher. Resultat? 8 SEGRAR!
I dessa matcher har man dessutom lyckats mäkta med minst två mål framåt förutom i bortamatchen mot tråkiga Newcastle Jets.
5,3,4,1,3,3,4,2. Målen. På bortaplan alltså. Mot alla möjliga motståndare i ligan. Förutom just Melbourne Victory - som man mötte på bortaplan i första delen av säsongen. Resultat? 3-3.
Sydney har dessutom varit urstarka på hemmaplan efter uppehållet. Helt klart, ligans formstarkaste lag sedan vintras. Räckte dock inte att ta sig förbi Melbourne Victory. Men här är man väldigt sugna på att bevisa att man är bäst i Australien...

Melbourne är bra. Riktigt bra. Framåt brukar man allt som oftast vara väldigt effektiva. T.ex mot Melbourne City. Tre skott. Tre mål. Enkelt. Man hade dock lite tur att City var så ineffektiva som bara dom kan vara. Trots flera bra lägen blev man nollade. Men i offensiv väg ska man inte ens jämföra City med Sydney... det är två helt olika sidor....
Så här ska Victory vänta sig att dom kan chockas av några Sydney-mål.
Jag tror inte att Victory kan vinna den här matchen ifall det inte går vägen i offensiven. Deras sätt att vinna på är att offensiven fungerar. Fungerar den inte, blir det förlust här. Sydney är alldeles för starka att straffa Victory.
Lagen kan ställa upp med urstarka lag, men det finns en ganska stor fördel Sydney.
Victorys 1:a målvakt Nathan Coe är fortsatt borta från spel. Thomas fortsätter i mål. Han har bara släppt in 3 mål på 6 matcher, men samtidigt har Victory bara stött på otroligt ineffektiva lag.

Jag tycker flera saker talar för Sydney här, men eftersom Victory har ligans bästa offensiv vågar jag inte köra på raka tvåan. Men att Sydney ska göra minst två mål i en förväntad målrik tillställning ser jag som mycket troligt. 2,50 är riktigt bra.

Mitt spel: Sydney Över 1,5 mål @ 2.50 5/10

Sidospel:
2:a halvlek Över 3,5 mål @ 10.00 - 1/10 U
Målskytt: Bernie Ibini-Isei @ 4.50 - 1/10 U
Målskytt: Jacques Faty @ 13.00 - 1/10 U

Twitter @ EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Lycka till vid eventuell rygg! Må vi hoppas på en fantastisk avslutning på en fenomenal säsong i Aussie - rent spelmässigt men det har även varit den mest underhållande säsongen hittills!

Tidig matchstart, gäller å vakna imorgon!! Sup inte ihjäl er....

Med vänliga hälsningar, Master

master - 17 Maj, 2015, 00:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!