Speltips

Speltips IFK Göteborg - Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-01 00:00 Spela här

Speltips IFK Göteborg - Örebro
Land: Liga:
Odds: 1,65 Speltips: +2
2015-07-01 00:00 IFK Göteborg - Örebro +2 1,65 aelyaen

MATCHEN SPELAS: 2015-05-17 - kl. 15.30

RESULTAT: VINST @ 2-1

Jag har nu verkligen förstått att jag måste ändra på hur jag presenterar mina "rekar" eftersom jag mer än gärna vill fortsätta att publicera "rekar" här. Därför kommer jag hädanefter att presentera mina "rekar" genom att skriva fullt förståeligt samtidigt som jag dessutom kommer att motivera mina spelval.

Nu till "reken"...

Som ni ser berör den här "reken" cupfinalen i Svenska Cupen. Jag kan tänka mig att de flesta direkt tänker att det här oddset absolut inte kommer att sitta. Och jag kan inget annat än att förstå varför den tanken cirkulerar i era sinnen. Örebro har ju startat den allsvenska säsongen på ett bedrövligt sätt medan IFK Göteborg har påbörjat den här säsongen på ett utomordentligt sätt. Att Göteborg dessutom slog Örebro SK i Örebro med 0-2 (omgång två i Allsvenskan 2015-2016) under april månad gör det hela inte lättare för mig när det kommer till att övertyga er om att det här spelet är ett VÄLDIGT bra spel. För att inte nämna att matchen dessutom spelas på ett fullsatt Gamla Ullevi i Göteborg...

Jag förstår som sagt att vi i det här mötet har ett stort plus i form av IFK Göteborg som möter ett stort minus i form av Örebro. Men något säger mig dock att Örebro i den väldigt prestigefyllda (i mitt tycke) Svenska Cupen är ett helt annat lag än det lag som vi har sett inleda den allsvenska säsongen. Det som står i föregående mening grundar jag på att alla vi ju onekligen har sett att Örebro SK har slagit ut både Malmö FF och Elfsborg under deras resa till cupfinalen. Jag förstår dock fortfarande er alla som tänker att det här spelet - trots Örebros vinster mot Malmö FF och Elfsborg under deras resa till cupfinalen - är ologiskt med tanke på Örebros just nu totalt usla form kontra Göteborgs förträffliga form. Men hur många gånger har vi helt ärligt inte sett logiska utgångar förvandlas till totalt ologiska resultat? Nu menar jag mig inte på att jag tror att Örebro vinner titeln imorgon. Jag menar helt enkelt att det här spelet till det här oddset är ett VÄLDIGT bra spel.

Jag tror som ni nu bör förstå på ett väldigt jämt möte trots att matchen mellan dessa två lag sett till deras formkurva egentligen bara borde sluta på ett sätt, dvs. på det sättet som majoriteten tror, att vi kommer att bevittna en total överkörning av IFK Göteborg.

Något säger mig för övrigt att resultatet blir 1-1 efter ordinarie tid. Att spela 1X är givetvis lockande, men jag vill faktiskt kunna njuta av mötet så jag har därför valt att spela på +2 till Örebro.

EDITERAD 2015-05-17 07.22:59

EDITERAD 2015-07-01 06.59:32

aelyaen - 01 Juli, 2015, 06:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sjobjorn82 - 2015-05-17 10:03:45

0-1, skräll idag!!!