Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-17 21:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.19 Speltips: Hawks ML
2015-05-17 21:00 Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks Hawks ML 2.19 hockeystick

Tyvärr hade vi lite otur igår när Rangers var laget som tog rond 1 i Eastern Conference Finalen efter att haft två studsar med sig när man vann med 2-1. Detta kanske var rättvist trots allt då Ranger var laget som styrde matchen, men det svider alltid lite när Rangers båda mål kommer på två turstudsar samt 2-1 målet med 2.30 kvar av matchen. Tror Tampa fortfarande har goda chanser att vinna serien och nästa match i MSG tror jag Tampa tar. Nya tag ikväll!


OBS! Tidigt spelstopp kl: 21:00

Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Goalies: Andersen (confirmed) vs Crawford (probable)

Game 1 i den västra finalen och vilken matchup det är mellan de två bästa lagen i väst. Anaheim Ducks som sätt helt ostoppbara mot rutinerade Chicago Blackhawks kan verkligen bli en spännande matchserie att följa för den neutrale!

Anaheim Ducks har som sagt kört över allt och alla man mött under slutspelet efter att skickat ut Winnipeg Jets med 4-0 i matcher och sedan Calgary Flames med 4-1 i matcher. Dock har man ställs som stora favoriter i båda dessa matchserier och det blir intressant nu när man för första gången i detta slutspel möter en jämlikt lag och man är nästan underdogs i mina ögon. Ducks som dessutom haft väldigt svårt mot Hawks i år har en tuff nöt att knäcka och Chicago som är mästare på att spela slutspelshockey tror jag har goda chanser att sno en match direkt inne i Honda Center. Detta eftersom Ducks haft väldigt svårt att slå Hawks D under säsongen då man endast gjort 3 mål på Hawks i lagen 3 tidigare möten och Chicago verkar ha väldigt bra koll på ankorna i år.

Tillskillnad mot Ducks har Hawks ställts mot två jämnbra lag hittills under slutspelet där man först slog ut Nashville Predators som såg oslagbara ut under 2/3 av säsongen med en Pekka Rinne som inte levde upp till förväntningarna i matchserien. Man hade dessutom en Corey Crawford ifrågasatt men man löste ändå att ta sig vidare efter 6 matcher. Minnesota Wild såg i mina ögon ut som en tuff motståndare men Hawks lyfte sig rejält och spelade felfri taktisk hockey och svepte ett formtoppat Wild i 4 raka matcher. Väldigt imponerande i mina ögon. Man kommer nu in mot ytterligare ett formtoppat lag och jag tror Hawks rutin och faktum med att man vet exakt vad som krävs för vinst kan ge de ett övertag i serien.

Jag kommer därför testa spel på underdogen Chicago Blackhawks ikväll!

Kvällens spel blir alltså

Chicago Blackhawks ML @ 2.19 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

Jag säger 3-2/4-1 till Blackhawks

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 17 Maj, 2015, 17:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
silvefang - 2015-05-17 19:43:20

Oviss match! Blir en peng på ö5.0 @1.8 För min del!