Speltips

Speltips Sönderjyske - Randers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-18 20:00 Spela här

Speltips Sönderjyske - Randers
Land: Danmark Liga: Superliga
Odds: 2.07 Speltips: Över 2.5 mål
2015-05-18 20:00 Sönderjyske - Randers Över 2.5 mål 2.07 master

En oerhört viktig match i Danska Superligan ikväll. Sönderjyske tar emot Randers, två lag i behov av poäng. Söndejyske säkrar nästintill kontrakt här vid en seger, medan Randers chanser minskar drastiskt att komma topp 3 vid ett poängtapp här. Tror inte att något av lagen är nöjda med kryss, utan det kommer vara en öppen tillställning med böljande spel.

I lagens senaste fem matcher har linan på Över 2.5 klarat sig tre gånger.

Sönderjyske har äntligen fått fart på sin offensiv, man har gjort fyra mål på senaste två matcher, på bortaplan dessutom. 2-2 har det blivit både mot Hobro och Silkeborg.

Positivt är att det är inga större skadebekymmer i laget, man får dessutom tillbaka offensivt duktige Absalonsen som varit borta från spel under en tid.

Randers då? Jo, formen är bra efter 2-0 segern över Nordsjälland senast. Förlorade dessförinnan borta mot Midtjylland med 5-2. Som grädden på moset fick man två utvisade, ingen av dessa är med idag. Bästa målskytten tillika svensken Ishak och Jensen. Innan dess vann man med klara 3-0 hemma mot Köpenhamn. Dock är det tunga avbräck man tampas med. Lägg därtill defensive mittfältaren Poulsen som är avstängd och ordinarie mittbacken Agesen som skadat sig. Spelare i varje lagdel som saknas, tror jag inte bådar gott för Randers. Som tur är har man bra offensiv som kan klara sig utan Ishak(fick vi se 2-0 senast). Fall och Lundberg står båda på 7 mål hittills och lär starta där framme.

Sönderjyske som har fått igång målskyttet, återfår dessutom Absalonsen, ett Randers som har tunga avbräck inte minst i defensiven, när det handlar om tre viktiga poäng där målen kan komma att rinna efter det första - så är det svårt att undkomma överspelet till finfina 2,07. Jag ser detta spel sitta till minst 60% och finner bra spelvärde i överspelet.

Mitt spel: Över 2.5 mål @ 2.07

Sidospel: Sönderjyske+BLGM @ 6.00

Twitter @ EdinMadrid

Mvh Master

master - 18 Maj, 2015, 09:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!