Speltips

Speltips NY Rangers - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-19 02:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.22 Speltips: Bolts ML
2015-05-19 02:00 NY Rangers - Tampa Bay Lightning Bolts ML 2.22 hockeystick

NY Rangers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Bishop (confirmed)

Game 2 i natt mellan NY Rangers och Tampa Bay Lightning i Eastern Conference Finalen där det var Rangers som tog Game 1 efter att ha varit det spelförande laget, men i mina ögon hade ”tur” då man vann med 2-1 efter två mål som verkligen studsade New York lagets väg.

Game 1 såg ut precis som man kunde vänta sig där Rangers kom ut med full fart inne i MSG. Tampa var väl förberedda på detta och under första perioden var det tydligt att Cooper ville att laget skulle spela defensivt för att spela sig ur Rangers tunga press för att sedan äta sig in i matchen i andra och tredje perioden. Detta lyckades man 100% med även fast man hade lite hjälp av målramen, men Coopers mannar hade ett 0-0 resultat med sig in i paus. I detta skede av matchen tyckte jag Tampa hade fått matchen dit man ville och andra perioden började bra för Tampa. Man hade bra lägen men Lundqvist stod pall och det var istället NY Rangers som kunde ta ledningen efter att ett skott blockerat och studsat fram mitt på bladet till assisterande kaptenen Derek Stepan som kunde raka in 1-0 i öppen bur. Tampa tryckte på lite mer men kom sällan till farliga avslut, och de gånger man hade bra lägen visade Lundqvist hur vass han är för tillfället. Kvitteringen kom dock tillslut efter ett fantastisk klapp klapp spel i PP där Tyler Johnson återigen visade sin briljans och Palat kunde skjuta in 1-1 efter ett otagbart direktskott. Matchen stod och vägde efter detta och det såg ut som att den skulle gå till OT innan Ranger med 2 min kvar skickade in en chanspuck som studsade på Dominik Moore och in via benet helt omedvetet och därmed kunde Rangers ta Game 1 efter 2-1.

Steven Stamkos samt coach Cooper och många fler i Tampa Bay var tydliga efter matchen med att man inte ”utmanade” Lundqvist tillräckligt i Game 1 och jag är övertygad över att Tampa kommer sätta betydligt fler skott och jobba på andrapuckar i Game 2. Man har även varit tydliga i att man måste spela ett mer fysiskt spel för att sätta stopp på ett spelskickligt Ranger med hög fart. Detta tror jag kan leda till fler lägen i bra positioner vilket bör kunna generera lite fler mål i natt.

Bryan Boyle är Game time decision för Tampa Bay och det vore såklart ett oerhört plus om han spelar i natt då han utgör ett fantastisk jobb i det fysiska spelet samt är en ledarfigur i Tampa Bay.

I mIna ögon är det måstematch för Tampa i natt då 0-2 skulle innebära en oerhört tung uppförsbacke och då jag ser Tampa som det vinnande laget i den här serien kommer jag därför spela

Tampa Bay Lightning ML @ 2.22 med 5/6 units här igen.

Tänker 3-2 Tampa.
(Ö4.5 mål/Tampa Ö2.5 till sjukt fina 2.51 funkar)

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 18 Maj, 2015, 20:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!