Speltips

Speltips Barcelona B - Valladolid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-19 21:00 Spela här

Speltips Barcelona B - Valladolid
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 3.60 Speltips: Valladolid+BLGM
2015-05-19 21:00 Barcelona B - Valladolid Valladolid+BLGM 3.60 master

Intressant och spännande möte ikväll mellan Barcelona B och Valladolid. Barcelona B ligger nästsist och det är bara seger som gäller då man ligger risigt till - vid en förlust blir det oerhört svårt att hålla sig kvar. Men så står det ett bra lag på andra sidan, Valladolid som befinner sig på en imponerande 4:e plats. Man kommer åtminstone kvala till La Liga, om man inte lyckas ta sig förbi nuvarande tvåan Girona. Girona ligger sex poäng före med fyra omgångar kvar, så allt är möjligt. Valladolid har absolut en bra chans att komma ikapp och ikväll när motståndet är klart överkomligt går man naturligtvis för tre pinnar.

Barcelona B har haft en katastrofal säsong, och underpresterat rejält, med tanke på vilken fantastisk säsong man hade förra säsongen när man kom högt upp. En hel del skador under säsongens gång, men även den bedrövliga defensiven har satt käppar i hjulet för en godkänd säsong. Hittills, 69 insläppta mål på 38 matcher är självklart flest i hela ligan och något som är utöver det vanliga på den här nivån. Detta har lett till att man med stor sannolikhet åker ut ur Segunda Division, vilket kommer vara ett stort fiasko för laget och verkligen något som hade försämrat klubben avsevärt. Så det vill man helst undvika, men det blir oerhört svårt att klara det med tanke på hur det ser ut i nuläget.

Laget kommer faktiskt från en imponerande seger borta mot Mirandes. 2-3, ett sent avgörande från fantastiske Halilovic. Det var ingen större överraskning att man släppte in två mål, men man hade tur den gången att offensiven skötte sig. Innan dess kunde inte ens offensiven hjälpa när man tog emot Girona som är ungefär på samma nivå som kvällens motståndare Valladolid. Två gjorda mål framåt, men fyra mål i baken. Tyvärr. Det går inte, försvaret är under all kritik. Och lättare blir det inte när bl.a Grimaldo och Juste saknas i defensiven i denna match.

Det som är intressant är att Barcelona B inte vunnit två matcher i rad i ligaspelet sedan omgång 2 och 3. De vann senast, vilket betyder att dom med all sannolikhet inte vinner ikväll....

Valladolid är riktigt bra. Flera duktiga spelare. Offensivt har man duktige Oscar Gonzalez som stått för fantastiska 15 mål. Defensiven är oerhört stabil. Väldigt kompakt lag. Kommer till denna match med sex raka utan förlust.

Har några tunga avbräck här, speciellt i defensiven. Ordinarie mittbacken Valiente, innermittfältaren Rubio och mittfältaren Omar. Och Alfaro som ännu inte återhämtat sig från sin skada.

Det öppnar för Barcelona B att göra minst ett mål. Annars hade hemmalaget inte haft jättegoda möjligheter för det. Nu underlättar detta förstås.

Överspel är givet i detta möte, två lag som är i behov av tre poäng. Defensiva avbräck i lagen, Barcelona B med ligans sämsta försvar mot ett topplag. Barcelona B måste gå framåt och Valladolid kommer få jätteytor. Det kan rinna iväg ordentligt ifall Valladolid får in ett tidigt mål.

Spel med mest spelvärde är givetvis... Valladolid och att båda lagen gör mål till fantastiskt fina 3,60 vilket vi plockar alla dagar i veckan med dessa förutsättningar!

Twitter @ EdinMadrid

Mvh MasterEDITERAD 2015-05-19 15.44:34

EDITERAD 2015-05-19 16.40:51

master - 19 Maj, 2015, 16:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!