Speltips Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-20 03:00
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.14
Speltips: Hawks ML
Spela på Speltips Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Hawks ML
Tampa Bay kvitterade Eastern Conference Final igår genom att fullständigt demolera NY Rangers med 6-2 i en match där man knappast kan hylla koncentrationsförmågan hos lagen. Båda lagen stod för många misstag och det gynnade bara Tampa Bay och Tyler Johnson som stod för ett hattrick i 6-2 vinsten. Därmed hittade tunga spelet på Tampa Bay ML 2.22 hem ohotat. Skönt!

Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Goalies: Andersen (confirmed) vs Crawford (probable)

Game 2 i natt mellan Anaheim Ducks och Chicago Blackhawks där vi har lite samma utgångsläge som igår. Hawks måste nog vinna nattens match för att inte åkta på en för brant uppförsbacke då 0-2 mot ett Ducks som bara förlorat 1 slutspelsmatch hittills troligtvis är en för tufft uppgift, även för självaste Blackhawks.

Game 1 tog alltså Anaheim Ducks i en match där man spelmässigt var under långa perioder var utspelade av Blackhawks. Dock höll kvaliteten på Hawks avslut för låg klass samtidigt som Andersen gjorde jobbet och när Ducks utnyttjade sina lägen man skapade fick Hawks betala ett dyrt pris och slutresultatet kunde skrivas till 4-1 efter att Jakob Silfverberg satt sista målet i öppen kasse. Jag tycker personligen inte resultatet speglade matchbilden utan det var som sagt Hawks som styrde tempot och jag måste peka ut Andersens jätteräddning på Patrick Kane i första perioden som nyckelsekvensk i matchen då 1-0 Hawks där hade gett ett helt annat utgångsläge.

Jag räknar med ett mer desperat Blackhawks i natt som dessutom verkar bänka David Rundblad för Kyle Cumiskey vilket i mina ögon inte är en speciellt stor förändring. Båda backarna har samma spelstil med en väldigt offensiv spets men Cumiskey sa i en intervju att han endast kommer försöka spela enkelt i natt och försöka ligga rätt i positionerna.

Ser vill till rena chanser i Game 1 så håller jag Hawks fortfarande som det spelförande laget och räknar med att man sätter minst lika hård press i natt. Gör man det bör målen trilla in också och som sagt så måste nog Blackhawks vinna i natt. Kommer spela Moneyline Blackhawks här, men för den lite osäkrare som inte vill gambla med underdogs fungerar även Ö5.0 mål @ 1.769 väldigt bra då jag tänker att Blackhawks måste göra minst 3 mål för vinst. Ducks på hemmais med den formen man har går sällan Under 2 mål och då har vi minst push vid 3-2.

Nattens spel blir alltså


Chicago Blackhawks ML @ 2.14 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 19 Maj 2015 - 18:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hockeystick - 2015-05-19 23:36

Tack T-wiz, ganska uppenbart... Thomas det borde du kunnat lista ut. /stavfel, skyller på autocorrect på macbooken😂

T-wiz - 2015-05-19 23:33

Tror det ska vara nyckelsekvens.

thomas88 - 2015-05-19 21:40

Fredrik Andersen är dansk inte svensk.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: