Speltips

Speltips ÖSK v Åtvidaberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-20 19:00 Spela här

Speltips ÖSK v Åtvidaberg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,90 Speltips: X2
2015-05-20 19:00 ÖSK v Åtvidaberg X2 1,90 holms

Jag måste medge att jag har lite svårt att förstå varför Örebro SK är så stor favorit efter vad man har visat inledningsvis. Eller; lite och lite. Jag har mycket svårt att förstå det.
När vi nu erbjuds hela 1,90 för dubbelchansen på Åtvidaberg så känns det bara dumdristigt att låta bli.

Jag kan säga att det börjar bli panikartat i Sportklubben. Det skriks efter kapital (som nu inte alls finns) för att stärka upp truppen efter den här miserabla inledningen på säsongen.
En cupfinal i all ära. Men ingen kommer ihåg en tvåa och den där pallplatsen är redan glömd här. Jag vill till och med hävda att väldigt få brydde sig överhuvudtaget i 019-området gällande den där cupfinalen.
Vilket naturligtvis bottnade sig i den hemska situationen man befinner sig i serien.

Kapital sökes som sagt. Och jag tror väl ingen kunde tro att Crespo skulle saknas så enormt som han gör i anfallet. Men det är tydligt att de inte kan hantera det bortfallet.
Inget vet väl helt säkert när han är tillbaka så något vasst (blir väl en kenyansk chansning som går åt helvete) måste skeppas in så fort fönstret öppnas.
Men just nu är som bekant fönstret så jävla stängt att det inte ens Dynamit Harry kan blåsa upp det på bästa maner.
Och då är man fruktansvärt tunt framåt.
Det är väl egentligen bara mot ett formsvagt Bajen man skapat tillräckligt många målchanser i en match så man efteråt kunnat sagt att man borde ha vunnit matchen.
I cupfinalen nu senast så gjorde man visserligen mål. Men det var på ett avslut från en av allsvenskans sämsta spelare som såg allt annat än naturligt ut. Kändes inte ens som om bollen skulle nå fram till målet. Fick någon form av extraskjuts när den touchade på försvararens ben.
Det skakade om Göteborg en aning. Men kändes aldrig som om det var någon fara.
Örebro är en skadeskjuten gås just nu. Det går inte att komma i från.

Nu möter man förvisso inga världsmästare. Åtvidaberg ligger bara två poäng före (fyra mot två, båda uselt) och jag nämnde dem inför säsongen som tänkbar avstigningskandidat.
Men kommer till Behrn Arena med ett bra skadeläge. Har inte som Örebro vid flera tillfällen varit borta i matcherna man förlorat. Många uddamålsförluster. Ger förvisso lika få poäng, men säger ändå lite grann.
Känns som om det är ett perfekt läge att möta hemmalaget nu som kommer att trippa ut här livrädda för att förlora.
Den ängslighet som ÖSK bör visa borde Åtvid dra nytta utav. Och när vi då får hela 1,90 på dubbel-janne här, då tvekar i alla fall inte jag.
2,20-2,30 hade jag krävt för att spelat den här ettan.

holms - 19 Maj, 2015, 22:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
IB. - 2015-05-20 14:19:57

Plocka Asian handicap (+0,5) istället. Ger 2,14, exakt samma spel.