Speltips

Speltips Bronshoj - Lyngby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-20 19:00 Spela här

Speltips Bronshoj - Lyngby
Land: Danmark Liga: Div 1
Odds: 2.05 Speltips: 1X
2015-05-20 19:00 Bronshoj - Lyngby 1X 2.05 master

Spelvärde deluxe i Danmark div 1!
Bronshojs sista chans att ens ha möjlighet att stanna kvar. Känns långt borta men man går för seger här. Formen har visst varit dålig men ordnade 0-0 hemma mot Skive sist där man tydligen var det bättre laget och borde tagit alla tre poäng.
Har förstamålvakten avstängd. Får tillbaka viktige Lassen som förstärker offensiven.
Annars skadefri trupp.

Lyngby då... De gick som tåget första halvan av säsongen, sedan har det bara gått neråt. Man har knappt vunnit bortsett från två senaste matcher, bortaspelet har varit under all kritik, förlorat och kryssat mot mediokra lag. Visst vann man 5-1 mot Köpenhamn hemma men det är inte mycket att hänga i julgranen för. Borta är det som sagt en helt annan sak och har man gjort 1 bortamål på senaste fem bortamatcher så lär man inte göra fler än ett här. Jag räknar dock med att Lyngby gör ETT mål med tanke på att Bronshoj saknar sin förstamålvakten.

Men Lyngbys avbräck är inte roliga nånstans.... Saknar sin bästa målskytt Boysen som varit borta en tid, kanske därför målen uteblivit(trots 5 senast). Ordinarie backarna Tauber och Jesper är borta från spel. Likaså Gytkjaer som är avstängd, han är lagets tredje bästa målskytt med 6 mål om jag intr missminner mig. Sist men inte minst har förstamålvakten Höjlund ryggproblem och missar matchen. Inte nämnt alla men laget saknar 7 spelare pga skada och 2 spelare pga avstängning.

Lyngby har knappt nån chans att hinna ikapp tvåan Århus, med andra ord har man inte mkt att spela för. Tyvärr har andra halvans resultat spelat stor roll, inte konstigt dock då man varit skadedrabbade...

Bronshoj har bättre skadeläge, och dessutom inbördes möten! Ok, två oavgjorda resultat men båda har spelats på Lyngbys hemmaplan där Lyngby varit oerhört starka. Det var alltså under den tiden Lyngby spelade bra fotboll... Nu har Bronshoj hemmaplan och Lyngby har varit under isen hela andra delen av säsongen inte minst på bortaplan.

Bolagen kollar blint på tabellen och sänker oddset på Lyngby!

Tack för grymt spelvärde!!!

Sidospel:
Bronshoj ö 1.5 @ 3.75
Bronshoj+BLGM @ 9.00

Sorry för kanske lite småfel i texten, skriver denna gång via mobilen och har inte gott om tid att skriva i lugn å ro.

Twitter @ EdinMadrid

Mvh er kära Master

EDITERAD 2015-05-20 15.29:09

master - 20 Maj, 2015, 15:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!