Lägger även till över 2,5 mål i Hammarby- IFK Nkpg som ett spel i kvällens allsvenska.

Ska försöka hålla det kort och kärnfullt.

Med eller utan Kennedy, Hammarby är ett över-lag. Efter de 2 första matcherna är det bara i derbyt man gått under 2,5 mål. Man har inte hållit nollan sedan premiären mot Häcken. Kennedy saknas framåt, men i övrigt är skadeläget bra. Borde ha lärt sig att hantera att spela utan sin stjärna vid det här laget. Måns Söderqvist, Lnus Hallenius, Nahir Besara m.fl - de borde kunna såra IFK Norrköping.

Peking å sin sida får tillbaka Daniel Sjölund och poängspelaren Traustason. Truppen:

1. Marcus Sahlman
4. Andreas Johansson
5. Christoffer Nyman
6. Linus Wahlqvist
7. Alexander Fransson
8. Rawez Lawan
9. Arnà³r Ingvi Traustason
10. Emir Kujovic
11. Christopher Telo
15. Marcus Falk Olander
16. Joel Enarsson
20. Daniel Sjölund
21. Andreas Hadenius
23. David Boo Wiklander
25. Filip Dagerstål
27. Tesfaldet Tekie
30. Nikola Tkalcic
91. David Mitov Nilsson

Det har blivit 27 mål på 8 matcher Norrköping spelat. 6/8 ö2,5 mål. Kujovic är vass, Totte Nyman verkar äntligen få ut en hel del av sitt spel, Traustason gör också poäng. Saknar fortfarande Bärkroth visserligen, men finns offensiv kapacitet - bara DIF och Malmö har gjort fler mål.

Janne Andersson har den senaste tiden talat mycket om att förbättra defensiven. Men hittills har det blivit blott 2 nollor. På hemmaplan är det ofta full fart framåt från Pekings sida, räknar med att det blir så även nu.

Tror inte Nanne väljer en väldigt defensiv uppställning som i derbyt mot AIK heller, även om Bajen trivs med att kontra. Så det här kan nog bli rätt fartfyllt, kan definitivt se båda lagen göra mål och då är vi på god väg med ett överspel.

Kort sagt, övern känns lovande här.

Jobba mål!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip