Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-21 02:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.769 Speltips: Bolts ML
2015-05-21 02:00 Tampa Bay Lightning - NY Rangers Bolts ML 1.769 hockeystick

Wow 3 OT perioder krävdes det tillsammans med en näve tur innan Chicago Blackhawks kunde slå in vinnarpucken i 3-2 vinsten mot Anaheim Ducks och därmed kvittera matchserien i Western Conference Finals. Därmed hittade Hawks ML @ 2.14 hem!

Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Goalies: Bishop (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Game 3 i natt i Eastern Conference Finals efter att Tampa Bay kvitterat serien efter en rejäl överkörning inne i MSG där man vann med hela 6-2. Detta efter att Powerplay visat vägen tillsammans med en stekhet Tyler Johnson som nu gjort 11 mål i slutspelet.

Matchen var precis som väntad där Tampa satte högre press på Rangers och skickade ner mycket mer puckar mot Lundqvist och det skapade oro framför Rangers kasse. När dessutom spelarna i båda lagen var på toppen av sin koncentrationsförmåga ledde detta till många misstag från båda lagen och många chanser i en väldigt sevärd match för den neutrale.

I natt återvänder Tampa Bay hem nu när serien vänder och man sitter helt klart i förarsätet när man bröts senast inne i MSG. Hemma i Amalie Arena har Tampa visat sig oerhört starka under grundserien där man var en tank som väldigt få lag kunde stoppa. Rangers var ett av de lagen som inte lyckades vinna inne i Amalie Arena då Tampa vann lagens enda möte där i år med 4-3.

Ser här att ”Public” tror på tajt och målsnål match här i natt och det kanske inte är så konstigt då vi har två av ligans bästa målvakter i vardera lag, men jag tror de kan bli lite mer fart och fläkt här. Tampa tycker jag ser riktigt heta ut och nu när man verkligen fått igång powerplay blir det viktigt att Rangers inte tar onödiga utvisningar. Samtidigt är det bara en tidsfråga innan Rangers går över 2.5 mål vilket man endast gjort 3 gånger hittills under slutspelet.

På hemmais har jag flera gånger nämnt att Tampa varit ligans bästa lag sett till målskörden. Dock har man inte haft samma utdelning under slutspelet och jag tänker mig faktiskt att de bara är en tidsfråga innan man får islossning framför hemmafansen. Tampas offensiv såg väldigt vass ut senast och jag tror man gör minst(!) 3 mål i natt.

Jag väljer dock att gå på favoriten här och nattens spel blir alltså


Tampa Bay Lightning ML @ 1.769 med 4/6 units hos Pinnacle Sports


Tampa Ö2.5 mål och Ö5.0/Ö5.5 mål i matchen är helt klart intressanta spel och kommer nog testas även de!

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 20 Maj, 2015, 21:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!