Speltips

Speltips Wexford–Athlone

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-22 21:00 Spela här

Speltips Wexford–Athlone
Land: Irland Liga: Division 1
Odds: 1.95 Speltips: 1
2015-05-22 21:00 Wexford–Athlone 1 1.95 RalleArvid

Fredagskväll och med det under högsäsong stående inslaget från Championship borta får vi leta oss lite väster ut och kika på vad de har för sig i de lägre irländska divisionerna. Regioner där jag brukar ha bra träffprocent och där jag med tillförsikt ser fram emot goda chanser till en seger med klart godkänt odds med dubbla insatsen tillbaka.

Jag har varit inne på det vid något tidigare tillfälle och kvar står faktum att det inte finns speciellt många ligasystem i ”vår” del av världen där det skiljer så mycket på första och andradivisionen. Detta som en följd av att de bästa spelarna från Irland i regel drar till Engelska andra och tredjedivisionerna eller skotska Premiership och de som blir kvar följaktligen är så pass få att kvalitet inte kan upprätthållas i så pass stor utsträckning att det fyller en hel liga, nevermind två.

Detta medför då naturligtvis även att skillnaden mellan ett lag som kandiderar för att gå upp mot högstaligan rimligen ska vara ett par snäpp vassare än ett mitten/botten-lag i andradivisionen och i den analysen hämtar min rek sin näring.

Athlone har vunnit två matcher under hela detta år borta och faktum är att man bara vunnit ytterligare en sedan förra april. Alltså överbet365 dagar och bara tre segrar. Till statistiken kan vi inkassera 12 förluster och åtta oavgjorda. Laget vet helt enkelt inte hur man vinner fotbollsmatcher längre och hör bara på följande, senast fick man stryk mot Cobh Rovers. Bara en sådan sak - Cobh rovers!

Wexford har bättre vind i sina segel över Nordsjön och ligger tvåa i tabellen efter sju segrar på de elva inledande matcherna. Laget är nu revanschsuget efter förlust i Dublin senast och innan dess gjorde man 4–1 borta mot Waterford och hela 7–0 hemma mot Cabinteely. Sju segrar på nio senaste och inte mycket talar för att något annat ån en ny seger och fortsatt jakt på Finn Harps i toppen fortsätter. Laget är redan sex poäng över kvalstrecket och förutom matcherna mot just Finn Harps och Dublin ska inte många lag kunna hota dem, i synnerhet inte när man spelar hemma.

1.95 är taget och bör innebära en fin start på helgen.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Maj, 2015, 14:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Vessige - 2015-05-23 03:27:06

Avbruten :/ vad hände??

Millemelon - 2015-05-22 13:17:01

-0.5 Wexford finns @2.025 på bettan om man har tänkt rygga detta och vill ha lite högre odds. :)

Ekenbladen - 2015-05-22 12:57:59

Har du spread?