Speltips

Speltips US Orleans 45 - Sochaux

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-22 20:30 Spela här

Speltips US Orleans 45 - Sochaux
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 4.33 Speltips: Orleans+BLGM
2015-05-22 20:30 US Orleans 45 - Sochaux Orleans+BLGM 4.33 master

Orleans på 37 poäng ligger under strecket. Framför ligger Ajaccio med 38. En omgång kvar. Då är det inte något annat än en seger som gäller för detta Orleans. Motståndaren då? Ja, överkomlig med tanke på att Sochaux inte har något att spela för och tampas med flera tunga avbräck.

Orleans kommer från en 4-1-förlust mot Arles. Överraskande, ja, men tråkigt nog ådrog man sig ett tidigt rött kort efter en 0-1-ledning och sedan blev det en jobbig match. Man saknade även en hel del spelare då. Innan dess helt ok resultat, vann bl.a borta över bottenkollegan Ajaccio med 2-3. Annars är formen långt ifrån bra, gick helt ok när man hade samtliga spelare till förfogande, men har haft en hel del tunga avbräck under våren. Nu får laget tillbaka bästa målskytten Maah och mittfältaren Delonglee. Oerhört viktigt. Båda förväntas starta. Men man saknar en hel del folk i försvaret, båda sina mittbackar och dessutom Abdoulaye som fick spelat som mittback istället, men som ådrog sig ett rött senast. Öppnar helt klart upp för att Sochaux kan smälla till en balja i alla fall. Det som är positivt är att Sochaux är dåliga borta och gjort endast 6 mål på senaste 10 bortamatcher. Förhoppningsvis lyckas man inte göra fler än ett mål här. Men det finns enormt stora chanser för bortalaget att göra ett mål i denna match.

Orleans försvar har inte direkt skött sig på sistone, 10 insläppta på senaste 5 och man har hållit nollan endast en gång på senaste 10 matcher.

Sochaux har inget att spela för, vilket deras form också säger det. Sex raka utan seger och befinner sig i ingenmansland. Semester runt hörnet och man kommer bara vilja spela av den här matchen utan att bry sig särskilt mycket över resultatet...
Som grädden på moset blir det inte enkelt att mönstra upp en startelva, en hel del avbräck och man lär rotera ganska mycket.
Som det ser ut saknas hela ordinarie backlinjen till denna match. Faussurier och Vivian är avstängda och Roussilion och Mignot är högst tveksamma till spel. Sedan har man 3-4 spelare till på skadelistan vilket inte gör det så enkelt att ställa upp ett starkt lag på plan. Bästa målskytten Ekambi är dock tillgänglig och förhoppningsvis sätter han dit ett tröstmål!

Med dessa förutsättningar ser jag inte annat än en hemmaseger. Men det känns som att Orleans kommer vara tvungna att göra minst två mål för att kunna vinna matchen med tanke på den osäkra defensiven och lägg därtill några tunga avbräck. Sochaux har inget att spela för och har alldeles för tunga avbräck här för att kunna ta poäng. Men ett mål kan dom förstås göra då Orleans lär forcera framåt och Sochaux kan enkelt sätta dit en balja på det försvaret. Då finner jag ett stort spelvärde i att Orleans vinner matchen samt att båda lagen gör mål till fantastiskt fina 4.33!

Mitt spel: Orleans+BLGM @ 4.33

Något som känns mer givet fast till betydligt lägre odds är Orleans Över 1,5 mål till 2,00 som kan ses som ett bra spel.

Twitter @ EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

Mvh Master:)

master - 22 Maj, 2015, 00:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jolinho - 2015-05-22 13:00:32

Intressant rek Master =)