Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-23 02:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.16 Speltips: Rangers ML
2015-05-23 02:00 Tampa Bay Lightning - NY Rangers Rangers ML 2.16 hockeystick

Anaheim Ducks tog Game 3 efter en jämn match inne i United Center där båda lagen var värda att vinna. Efter en jämn första period som slutade 1-1 var det S.Despres som sköt det matchvinnande målet i slutet av andra perioden. Efter det gjort Hawks ett tappert försökt att komma ikapp och Patrick Kane hade ett magiskt bra läge att kvittera med bara någon sekund kvar av matchen men missade. Ducks höll undan och därför missades gårdagens rek på Hawks ML. Nya tag i natt!

Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Goalies: Bishop (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Game 4 i natt där Tampa Bay vunnit två raka matcher efter att förlorat det första mötet inne i MSG. Dessa två vinster har verkligen inte varit några målsnåla historier och man måste verkligen ifrågasätta NY Rangers försvar då man släppt in sjuka 12 mål på dessa två matcher. Detta efter att man haft ett försvarsspel som sett helt fläckfritt ut och med en formstark Henrik Lundqvist i mål.

Henke kommenterade sina två insatser efter Game 3 och förklarade att han ser puckarna men att han av nån anledning inte reagerar på de. Något han varit väldigt tydlig med att han kommer sätta sig och studera och vara redo i natt.

Missta mig inte. Jag tror fortfarande Tampa Bay kommer lösa seger mot NY Rangers över den här matchserien, men jag tycker man ändå ska höja Rangers i natt. Jag är rätt övertygad över att coach Vigneault har hård på Rangers dessa dagar man fått träna på hur man ska spela D. Huvudfokus för Rangers kommer garanterat vara att sätta D 100% för att inte ge sig in i en match med många turnovers och givaaways. Blir det så vet man att man blir straffade då Tampa besitter en sådan fantastisk offensiv med speciellt Tyler Johnson som spelar sin bästa hockey just nu.

OM nu Rangers lyckas med detta bör detta ge oss en målsnål match typ 2-1/3-1 vinst då man kommer få sina lägen. Som den tävlingsmänniska Henrik Lundqvist är jag rätt övertygad över att han inte kommer göra en sån svag insats som senaste två matcherna i natt.

Matchbilden är rätt klar i mitt huvud där Tampa kommer vara laget som kommer ha puck och försöka skapa plays men så länge Rangers ligger rätt i D och ju längre man orkar hålla Tampa i schack kommer matchen gynna Rangers.

Det är såklart många om och men i natt, men jag tänker gambla och spelar därför

NY Rangers ML @ 2.16 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

Tampa Bay U 2.5 @ 2.02 samt U 5.0 mål @ 2.01 är speldugligt i mina ögon i natt. Även U1.5 mål i P1 för den som gillar sånt.

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 22 Maj, 2015, 17:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!