Speltips Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-24 02:00
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.813
Speltips: Ducks U2.5 mål
Spela på Speltips Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ducks U2.5 mål
NY Rangers höjde sig rejält när man igår körde över Tampa Bay Lightning inne i Amalie Arena med hela 5-1. Detta efter att Rick Nash vaknat från de döda och stått för 2 av målen. Martin St Louis gjorde även sitt första mål i slutspelet och det blir intressant nu att se hur serien utvecklar sig nu när Rangers kanske fått igång 2 av sin bästa målskyttar. Hur som helst hittar gårdagens rek på Rangers ML @ 2.16 hem utan problem! Vi tuggar vidare!

Chicago Blackhawk - Anaheim Ducks

Goalies: Crawford (probable) vs Andersen (probable)

Game 4 i natt inne i United Center i Western Conference Finals och det är Anaheim Ducks som har greppet om matchserien då man vann med 2-1 i Game 3 efter en match där man fick utstå en del press men spelade smart med en målvakt man alltid kan lita på. Detta resulterade i att Ducks kunde utnyttja sina lägen och vann tillslut den oerhört viktiga matchen.

Nattens match är en ”must win” game för Chicago då 1-3 och med 2 matchen kvar i Honda Center är en väldigt tuff uppgift om ens möjlig. Jag tror forfarande på Hawks i den här serien men bolagen har skrattat oss i ansiktet när man trycker ner Blackhawks som STORA favoriter i natt. Favoriter ska man helt klart vara med 1.64-1.666 är ett skämt i mina ögon på ett lag som har stora bekymmer i PP och mot ett Ducks som har sin gameplan klar.

Gameplan för Ducks tänker ni. Jo det är ganska tydligt hur Ducks kommer agera i natt igen och kaptenen Ryan Getzlaf var tydlig i postgame intervjun att man inte kan ge sig in i give and go hockey mot Blackhawks och byta målchanser med varandra. Hawks besitter för kvalitativa spelare för detta så Ducks kommer vilja fortsätta med sitt fysiska spel för att sakta ner Hawks entrer i offensiv zon. Detta borde leda till en ny målsnål match då jag tänker att Ducks vill vinna sina matcher 2-1/3-1/3-2 här och inga 6-5 som det blivit i exempelvis Tampa-Rangers.

Då jag tror Hawks kommer lösa uppgiften i natt kan jag inte spela Ducks här men annars ligger värdet på Ducks helt klart. Jag kommer istället vända mig till Under 2.5 mål på bortalaget då jag räknar med ett defensivt inriktat Ducks i natt som kommer få lita på att Andersen spelar lika bra som senast.

Hawks nyckel i natt är väl att få igång PP där man var pinsamma 0/5 senast. PP som annars såg ut att komma i gång i Game 2 då man gjorde 2 mål på de 2 första PP möjligheterna, men spelet stämde verkligen inte senast. Upp till bevis nu för Toews, Kane och CO.

Nattens spel blir alltså

Anaheim Ducks U 2.5 mål @ 1.813 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

U5.5 mål fungerar @ 1.68 samt U 1.5 mål i P1. Tänker mig att Ducks vill spela safe första perioden för att äta sig in i matchen ju längre den går.

Ska vi säga 3-1/3-2 Blackhawks i natt?

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks hos Betsson
hockeystick - 23 Maj 2015 - 17:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: