Speltips Ymer - Rosol

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-24 12:00
Land: Frankrike
Liga: Roland Garros
Odds: 1.87
Speltips: Över 37,5
Spela på Speltips Ymer - Rosol
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 37,5
Dags för första omgången av årets andra Grand Slam och svenske Elias Ymer ställs emot Lukas Rosol från Tjeckien.

Elias Ymer var fenomenal i kvalet och han besegrade bra spelare som Rola och formstarke Baena utan några problem. Ymer servar hårt och har tunga slag från baslinjen med både backhand och forehand. Hade inte Ymer inte varit så pass ojämn som han brukar vara lockar oddset till tre gånger pengarna hos Unibet på honom. I hans bästa stunder är han dock ruggigt vass och det fick De Bakker och Kyrgios bevittna i Barcelona när han besegrade båda.


Lukas Rosol spelade helt okej förra veckan i Geneva och åkte ut i sextondelsfinalen emot Wawrinka efter tre set. Han tappade dock set i två av matcherna på vägen dit, emot Lu samt 459 rankade Rochette. Precis som Ymer är även Rosol väldigt ojämn i sitt spel men han har blivit en aning bättre på sistone, det ska han ha.


Jag hoppas att Ymer går ut på banan och spelar precis som han gjorde under kvalet, då kan detta sluta precis hur som helst. Gamelinan på 37,5 games hos unibet till 1,87 anser jag är för låg, då jag inte tror att någon av dessa herrar vinner i tre raka set. Vinner de var sitt set sitter spelet med största sannolikhet. Tar detta med 7/10 units. Lycka till vid rygg.
Spela på Ymer - Rosol hos Unibet
Tennistipset - 24 Maj 2015 - 02:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: