Blev en rejäl kalldusch för svenskarna Ymer och Lindell som båda förlorade i tre raka set. Lindell var totalt chanslös men Ymer hade två setbollar i det andra setet. Han han vunnit någon av de bollarna hade tredje set sett betydligt annorlunda ut. Nog om det, bra med erfarenhet för båda.

Nu är det dags för unga Coric att ta sig an amerikanen Sam Querrey.

Sam Querrey servar väldigt bra och styr poängen med sin hårda forehand i sina egna servgame. Hans backhand är inte den bästa på touren och får man amerikanen i rörelse kommer det oftast en unforced error från hans sida.

Borna Coric är som de flest unga spelare väldigt ojämn i sitt spel. Har han en bra dag kan han hota vem som helst, han besegrade bl.a Nadal förra året. Har han en dålig dag kan han förlora mot vem som helst.

Båda spelarna föredrar hardcourt men jag anser att grus gynnar Coric en aning mer då han är lite mer stabilare med både backhand och forehand från baslinjen och Querrey serve blir inte lika effektiv.

Har väldigt svårt att hitta en vinnare i denna match men tror att båda spelarna kommer hålla sina servegame rätt komfortabelt. Tror på tighta set och spelar därför över 40,5 games hos Betsafe till 1.92.

EDITERAD 2015-05-25 01.43:35

This is the stats tab
This is the post tip