Två grusspecialister ställs emot varandra i den första rundan av Roland Garros. Det är ett klart överodds på Estrella Burgos, som jag anser skall vara favorit i detta mötet. Carreno Busta verkligen haft en tung säsong medans Estrella Burgos levererat en högklassig tennis & haft en enormt stabilitet under året.

Carreno Busta har 7 vinster samt 14 förluster under 2015. På gruset har han 5-9 & det är inte mycket som klickat för Carreno Busta. Det är verkligen inga märkvärdiga namn som besegrat Carreno Busta under året. Vi pratar om Rublev x2, Stakhovsky (på grus), Berlocq, Young, Gabashvili, Souza, Hsun-lu x2 & Johnson för att nämna några. Av hans fem grusvinster under året så har Berlocq, Hamou, Hernandez, Lestienne & Muller sett sig besegrade. Jämför dessa mot Bolelli, Belucci, Cilic, Thiem, Klizan, Troicki & Lopez = Estrella Burgos har besegrat samtliga på gruset i år.

Estrella Burgos har levererat under 2015. Han har en challengertitel samt en ATP titel i bagaget under 2015. Han har ett mathfacit på 12-6 på gruset & har bland annat besegrat spelare som Troicki, Thiem, Cilic, Bolelli, Belucci, Klizan & Lopez. Vi pratar alltså om riktiga kvalitetsspelare på gruset. Han har verkligen satt ett enormt avtryck på 2015 & har till skillnad från Carreno Busta ett enormt självförtroende instormandes till detta möte.

Inte nog med detta så har Estrella Burgos vunnit deras enda möte på gruset.

Carreno Busta - 7 vinster & 14 förluster under 2015. (5-8 på grus)
Estrella Burgos - 17 vinster sam 10 förluster under 2015. (12-6 på grus)

Tycker det är fascinerande hur vi kan bli bjudna på 2,25 av spelbolagen, då det inte finns någonting som talar för Carreno Busta.

Synar Estrella Burgos som matchvinnare till 2,25 på bet365 . Investerar 6/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip