Speltips

Speltips Start-Sarpsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-25 20:00 Spela här

Speltips Start-Sarpsborg
Land: Norge Liga: Tippeliga
Odds: 2 Speltips: 2 DNB
2015-05-25 20:00 Start-Sarpsborg 2 DNB 2 rekarconny

Hej sorry än en gång för sen rek. Jobbade över så har inte hunnit att reka dom tidigare matcherna ifrån Norge men tänkte tipsa om ett av mötena som startar vid 20:00 och där tror jag Sarpsborg kommer ta en borta seger emot ett Start.

Start verkar inte ha någon vidare harmoni i laget då man i förra veckan tränade bara med 10 man på träningen. Hur är läget i laget egentligen allt annat än bra känns det som. Man har skadeproblem i truppen men har inte fått fram vilka som är borta för Start men man kommer sakna några spelare men ska se om jag kan hitta någon info.

Starts hemmamatcher för i år har slutat med 2 segrar 1 kryssmatch och 1 förlustmatch. Förlusten kom emot Vålerenga men man spelade ändå bra i detta mötet ska man dock komma ihåg. Kryssmatchen var i lagets senaste hemmamatch där man fick 1-1 emot ett jumbolaget Bodö/Glimt där Bodö enligt mitt tycke var det bättre laget mellan dom tyckte jag. De två vinst matcherna har man besegrat två av årets nykomlingar Tromsö med 3-1 och Sandefjord med 2-1. Tromsö var det bättre laget mellan dom två i det mötet och emot Sandefjord så var man jämn bördiga.

Sarpsborgs bortamatcher i ligan i år 1 vinst 2 kryss matcher och en förlust förlusten kom emot nykomlingen Sandefjord med 1-0 ett möte man var det sämre laget. Vinsten togs i laget första bortamatch emot Tromsö med 0-1 i en rätt så jämn match litet övertag för Tromsö. 1-1 slutade mötet emot godset där godset var ett bättre lag och förtjänade segern. 2-2 kom i laget senaste borta match emot Aalesund efter en match där Sarpsborg var det bättre laget.

Sarpsborg är ett kontringslag på bortaplan och gjort det helt okej inför dagens möte har jag ingen större koll på skador men jag lirar DNB Sarpsborg till 2 gånger pengarna ingen bra rek denna gång men ville få iväg denna.

Lycka till vid rygg

rekarconny - 25 Maj, 2015, 19:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!