Speltips

Speltips Degerfors IF v IK Sirius FK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-26 19:00 Spela här

Speltips Degerfors IF v IK Sirius FK
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,30 Speltips: 1 (Asian 0)
2015-05-26 19:00 Degerfors IF v IK Sirius FK 1 (Asian 0) 2,30 IB.

Degerfors gästas av mitt kära blåsvarta gäng från Uppsala. Det är tabellfyran Sirius som tar emot tabellfemman Degerfors och i mina ögon är Uppsalagrabbarna alldeles för stora favoriter.

Sirius har inte lyckats hämta hem någon bortavinst i år på fyra försök utan står på tre kryss och en förlust. Degerfors har lyckats plockat hem två vinster på hemmaplan och har endast en förlust där. Två senaste hemmamatcherna har det släppt rejält där man har tagit två säkra segrar med 2-0 mot Assyriska och 4-0 mot IK Frej. Det är framförallt skyttekungen Peter Samuelsson (7 mål) som kommit igång senaste tiden och han verkar ha hittat formen.

Sirius kommer med en seger i ryggen när man vann hemma mot en dåligt Mjällby med 1-0. Om Degerfors har en väntad målskytt så kan man väl inte säga detsamma i Sirius. Det är nämligen nyförvärvet, backen Figueroa som leder den interna skytteligan på fyra mål framför spelare som Silva och Ogbu.

Tufft schema för Sirius och matcherna duggar tätt just nu. Det ger även skadeproblem som ett brev på posten. Ena skyttekungen Moses Ogbu klev av senast på träningen med höftproblem. Högst osäker på spel, mer kan jag inte avslöja. Mycket tyder dock på att han vilar. Forwarden Gustafsson missar definitivt matchen. Även Engberg. Bush Thor, Sirelius, Larson och Hopkins är fortfarande borta. Tunga avbräck.

I hemmalaget Degerfors är Daniel Sundgren tillbaka efter en avstängning. Några avbräck har jag inte läst om än så länge utan ställer upp med ett otroligt rutinerat gäng.

Degerfors har formen med 4 segrar på de 5 senaste matcherna och har blivit alldeles för stora underdogs i mina ögon. Raka ettan ger 3,30 men jag gillar Asian 0 vilket ger 2,30. Pengarna tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort. Matchen går på TV4 Sport. 3 enheter investeras till ett mycket fint odds.

IB. - 26 Maj, 2015, 09:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
PappaH - 2015-05-26 14:35:29

Vet du varför Degerfors höjs helat tiden ,rak uppe i 3,6 nu och dnb 2,5 ?