Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-27 02:00
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.803
Speltips: Rangers U2.5 mål
Spela på Speltips Tampa Bay Lightning - NY Rangers
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Rangers U2.5 mål
Tampa Bay Lightning - NY Rangers

Goalies: Bishop (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Game 6 i natt i Eastern Conference Finals där Tampa Bay skaffat sig ett utmärkt läge då man kan stänga serien på hemmais och ta sig till Stanley Cup Final, ett läge jag tror man fixar i natt!

Tampa Bay har nu matchboll i Eastern Conference Final efter att ha vunnit på bortais i den viktiga Game 5 inne i MSG. Detta efter att ha gjort en fläckfri insats och man vann klart rättvist med 2-0 där Ben Bishop återigen levde upp på de kraven laget har på honom. Rangers inledde matchen på ett helt okej sätt och skaffa sig PP möjligheter utan att skapa riktigt farliga lägen. Tampa höll emot bra och växte in i matchen och man tog över spelet ju längre matchen gick. Det var i andra perioden Tampa vann matchen efter att V.Filppula skjutit in ett snyggt handledskott och när Steven Stamkos kunde göra 2-0 i slutet av perioden i PP kändes det som att uppförsbacken blev för lång för ett Rangers som gjorde ett tappert försökt att komma tillbaka i tredje utan att lyckas.

Inför nattens match tänkte jag börja med att citera Victor Hedman som varit en gigant för Tampa i slutspelet.

”We have to protect our own end first of all, and we did a good job of that last game”

Det är tydligt hur viktigt det är att försvara egen zon då båda dessa lag är enormt snabba och skapar problem om man ger många turnovers. Laget som lyckas bäst i D kommer gå vinnande ur natten kamp utan tvekan och jag påstår att Tampa varit laget som lyckats försvara blålinjen bäst då Rangers sällan kommer in i off zon med fart och ”odd man rushes”.

Som Victor Hedman sa är det rätt tydligt att man inte vill ge sig in i hawaiihockey i natt då fokus nummer 1 kommer bli att försvara egen zon. Lyckas man med detta är jag övertygad om att man kommer få sina chanser offensivt också.

Jag tror Tampa Bay kommer lösa avancemang i natt men är lite osäker på om hur offensivt man kommer spela. Tampa Ö2.5 hade annars varit ett helt ok alternativ samt Moneyline, men jag tänker ändå ge mig på undersspelet på NY Rangers. Tycker Tampa som sagt ha haft bra koll och håller man Rangers U2.5 mål bör man vinna nattens match. Nattens spel blir alltså


NY Rangers U2.5 mål @ 1.803 med 4/6 units hos Pinnacle Sport

(Kommer eventuellt testa Tampa ML samt Tampa Ö2.5)

Tänker 3-1/3-2 Tampa Bay i natt!

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Tampa Bay Lightning - NY Rangers hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 26 Maj 2015 - 19:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: