Efter sin skada har Lu varit väldigt underskattad av spelbolagen och det har vi utnyttjat tidigare då båda rekarna på honom suttit senaste veckorna. Nu ställs han emot Kevin Anderson och än en gång är Lu väldigt underskattad.

I Miami drog Lu på sig en skada och för tre veckor sedan gjorde han comeback på touren igen. Efter sin comeback har han spelat 11 matcher, 8 vinster och 3 förluster har han.
Han har endast spelat två matcher på grus. En match mot Rosol förra veckan där han förlorade 6:1 6:7 5:7. Rosol som idag bl.a slog ut Agut i tre raka set. I första omgången av Roland Garros ställdes Lu emot Kavcic som han körde över rätt enkelt efter att förlorat första set i tiebreak. Slutresultatet blev 6:7 6:1 6:1 7:5.

Nu ställs han emot Kevin Anderson som bygger mycket på sin serve. Anderson har en bra serve men den tar inte lika bra på det sega gruset i Roland Garros. Anderson som ni kanske vet är en spelare som är bäst på hardcourt pga sin serve.


Anderson har spelat 9 matcher på grus i år och han har tappat minst ett set i 7 av dessa matcher! De två matcher han inte har tappat set är emot är Kohlschreiber som lämna Wo efter 3 spelade games och Smyczek som han besegrade i första omgången i denna turnering med 6:4 6:4 6:2.

Jag kan även påpeka att dessa herrar redan mötts på hardcourt en gång i år. Då vann Lu med 7:6 6:3


Med det sagt tror jag Lu klarar +7,5 games emot Anderson utan problem till hela 1.75 hos Betsafe .


Jag kan heller inte blunda för det skyhöga oddset till 7.25 på Lu som matchvinnare hos Bwin med en mindre slant.

Lycka till vid rygg.



EDITERAD 2015-05-28 16.17:17

This is the stats tab
This is the post tip