Speltips Hamburg - Karlsruhe

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-05-28 20:30
Land: Tyskland
Liga: Kval till Bundesliga
Odds: 2,10
Tips: 1
Hörnorna på Sevilla satte ju skönt till 1,91 under onsdagen. Vi forsätter på temat "cupfinaler". Nja, inte en äkta på så sätt att det handlar om en titel. Men anrika Hamburg spelar det första mötet av två för att hålla sig kvar i Bundesliga. En liga de som ensamt lag aldrig åkt ut sedan bildandet 1963. Därav smeknamnet Bundesliga-dinosaurierna. Möter Karlsruhe som säkrade kvalplatsen i sista omgången. En fördel kan tyckas, men faktum är att Hamburg gjorde samma sak. Slog Schalke 04 hemma. En makalöst stark seger när det gällde som mest. När de nu får börja kvalspela inför 57 000 hemmafans tror jag de tar med sig den fantastiska andra halvleken från helgen som var.

Tror att de erfarna spelarna Hamburg har - Rene Adler, Johan Djorou, Ivica Olic och inte minst Rafael van der Vaart för att nämna några - kommer kunna leda laget till ett bra resultat inför returen. Måste finnas en känsla av att: "Nu jävlar knyter vi näven" och då tror jag de är en klass bättre än motståndaren från Bundesliga 2. Efter triumfen sist får de tillbaka van der Vaart från avstängning. En riktigt fin förstärkning givetvis. Sedan tidigare saknas Marcell Jansen, Valon Behrami och Jarosloav Drobny. Tunga avbräck såklart men dessa gubbar var heller inte med i segern mot Schalke. Båda lagen har tveksamheter på varsin striker: Pierre-Michel Lasogga i Hamburg och Karlsruhe kan tvingas spela utan sin näst bäste målskytt Rouwen Hennings.

SPELTIPS
Bundesliga-dinosaurierna fick med sig en jävla urladdning hemma mot Schalke sist. 0-0 i paus och laget var nedflyttat till andradivisionen för första gången. Men i andra visade de att liket lever och gick och vann med 2-0 när det som mest behövdes - mot ett betydligt mer namnstarkt lag än Karlsruhe. Motståndaren ska inte underskattas, tillsammans med direktuppflyttade Darmstadt har de släppt in minst mål i andraligan (26 på 32 matcher), men den här uppgiften liknar inget de stött på den här säsongen. Tror att Hamburg nöter ner Karlsruhe och vinner matchen. Mycket viktigt med ett bra hemmaresultat i dubbelmötet. Vi får 2,10 på raka Hamburgsegern hos William Hill (3/5 units).

Vad tror ni? Lyckas Hamburg rida vidare på vågen?

@lellesandahl på twitter
Spela på Hamburg - Karlsruhe hos William Hill
Spela nu
LelleSandahl - 28 Maj 2015 - 00:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jardel9 - 2015-05-28 12:29

RYGG!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: