Speltips Chardy-Isner

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-28 14:00
Land: Frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 2.55
Speltips: Chardy
Spela på Speltips Chardy-Isner
Börja spela här
Spela på Chardy
Isner går fram som en tank på dom europeiska grus banorna taktiken är enkel slå in sin enorma första serve och sedan få en kort retur om dom lyckas få tillbaka den över huvudtaget och ta enkla poäng på korta returer med sin tunga forehand.

Chardy är en spelare som ofta känns underskattad och på hemmaplan i Frankrike inför fullsatt bana kan det här bli en svår nöt att knäcka för the gentle giant.
Fransmannen har en bra serve och spelar från och till tennis på hög nivå här kan nog lyfta sig några klasser inför franska publiken.

Chardy har ett mentalt övertag med 2-0 i inbördes möten, formen har varit allt annat än bra i år men han har ett stort spel i sig och kan säkerligen bevisa det idag, jag tror första set blir mycket viktigt här kan Chardy få med sig det har han en bra chans att vinna matchen.
Isner har spelat bra på grus i år och haft en motivation han saknat på gruset tidigare men trots allt är hardcourt hans bästa underlag och jag tror det blir en svår match att gå in mot Chardy de franska spelarna höjer sig alltid här och han kommer
att eldas på av publiken.


Spela på Chardy-Isner hos Bwin
DENNISS - 28 Maj 2015 - 05:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: