Speltips

Speltips Pospisil/Sock - Lindstedt/Melzer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-29 12:00 Spela här

Speltips Pospisil/Sock - Lindstedt/Melzer
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: 1,5 Speltips: Pospisil/Sock
2015-05-29 12:00 Pospisil/Sock - Lindstedt/Melzer Pospisil/Sock 1,5 Tennistipset

Pospisil/Sock är numera ett av världens bästa dubbelpar, utan några som helt tvivel. Det tog redan fart förra året, då de vann Wimbledon i storartad stil & besegrade världen bästa dubbelpar genom tiderna i finalen (bröderna Bryan). I år har Både Sock & Pospisil haft svårt att vinna matcher när de är komponerade med andra spelare. När dem är tillsammans, så är de svårslagna & det har vi fått bevittna även i år. De vann titeln i Indian Wells & nådde finalen i Miami. Hör och häpna, de har på tre spelade turneringar hunnit besegra dubbelpar av följande kaliber:

Bolelli/Fognini
Bryan/Bryan
Soares/Peya
Matkowski/Zimonjic
Draganja/Kontinen

En fantastisk räd med vinster mot toppeliten i dubbelsammanhang. Pospisil/Sock är extremt svårbrutna & båda herrarna servar enormt stabilt. De har ett enormt samspel på banan & har bara på ett år skapat en enorm kontinuitet i sitt dubbelspelande. De ha en enormt hög lägstanivå & de kan vi bara se på resultaten från förra året. På fem spelade turneringar (vi pratar masters & grand slams) så vann de två av dessa samt spelade en final.

Melzer/Lindstedt skall inte underskattas men har inte mycket att sätta emot dessa herrar. Lindstedt ser allt segare ut på banan & har tappat enormt mycket i sitt dubbelspelande. Inte nog med detta så är Jurgen Melzer kvar i singeln & har troligtvis all fokus på det. De har inte rosat marknaden i år tillsammans & har som bästa resultat en final i Istanbul.

Ser verkligen inte hur Melzer/Lindstedt skall hota Pospisil/Sock. Jag nyper Pospisil/Sock som matchvinnare till @1,5 hos Unibet . Investerar 7/10 units.

EDITERAD 2015-05-28 17.50:22

Tennistipset - 28 Maj, 2015, 17:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!