Speltips

Speltips Oxelösunds IK - Runtuna IK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-30 15:00 Spela här

Speltips Oxelösunds IK - Runtuna IK
Land: Sverige Liga: Division 4 Södermanland
Odds: 5,10 Speltips: X
2015-05-30 15:00 Oxelösunds IK - Runtuna IK X 5,10 lackan

Vi för blickarna mot de lägre divisionerna och riktar oss på Sörmlands div. 4. Väl där hittar vi under lördagen matchen mellan OIK och Runtuna. På pappret och även hos oddsättarna är OIK en glasklar förhandsfavorit som startat starkt denna säsong, men X:et i denna omgång känns väldigt lockande till finfina 5,10 x pengarna.

Vad talar då för kryss trots OIK:s favoritskap? Jo, Runtuna i botten har haft en förmåga att spela just X denna säsong, 3/6 av matcherna de spelat i år har blivit oavgjorda, anmärkningsvärt är att två av dessa X har varit mot lag som placerar sig topp 3 i tabellen. Båda dessa kryssen har dessutom spelats på bortaplan. Nu gästar man Oxelösund som också är ett lag inom topp 3 och orkar man få med sig 1 poäng mot ett topp tre-lag återigen? Jag tror att det kan vara så när man dessutom har en vinst med sig i bagaget från förra omgången och därmed ett självförtroende på topp.

Så orkar Runtuna kriga med sig en poäng borta mot ett lag inom topp tre för tredje gången denna säsong? Jag tror och hoppas på det och lägger därför en liten peng till saftiga 5,10 hos Nordicbet .

/Läckan

lackan - 28 Maj, 2015, 23:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Medo - 2015-05-30 13:41:29

Spelar också i denna serie, och nej det är inte värt!

Båda lagen kör sparka spring fotboll!
Då är Oxelösund betydligt bättre på det.

Dem kryssen runtuna tagit mot top lagen är, mot lag som inte vill/kan grisa till sig poäng.
Tror Oxelösund kör över dem idag!

Liljeholm - 2015-05-30 01:08:29

Jag spelar själv i denna serie och håller med om att det är spelvärt. Dock är Oxelösund starka hemma på sitt konstgräs. Runtuna gynnas inte av konstgräs då man nästan alltid överlever bottenstriden på sin ruttna gräsplan hemma. Så nja, jag tror på hemmaseger, men 5.10 är inte helt fel att pröva.

Lycka till