Samtliga tre spel på dubbelmatcherna har suttit under Roland Garros och jag tycks ha hittat mig ett väldigt bra spel inför morgondagen.

Nestor är en av världens bästa dubbelspelare och han kommer spela mixad dubbel tillsammans med fransosen Kristina Mladenovic som är rankad 5 i damdubbel. Dessa två är väldigt duktiga dubbelspelare och de har under senaste Grand Slams spelat mixad dubbel ihop. Senast var i Australien Open där de gick till final men förlorade emot Paes/Hingis.

Dessa två erfarna dubbelspelare kommer att ställas emot, Adrian Mannarino och Mathilde Johansson. Mannarino är idag rankad 301 i dubbel (varit 299 som högst ) och har ett matchfacit på 7 förluster och 2 vinster i dubbel i år. Mannarino har varken någon bra serve som sticker ut eller något vasst nätspel. Hans partner Mathilde Johansson är idag rankad 498 i dubbel (varit som högst 110 under 2010) och hon spelar för det mesta på damernas ITF tour. Det säger rätt så mycket vilken klass hon håller.


bet365 erbjuder 1.50 på att Mladenovic/Nestor vinner denna match med 2:0 i set, vilket kan ses som dåligt hos många. Jag har dock väldigt svårt att se Mannarino/Johansson plocka set i denna match. Dessa två ställer nog upp för att dela på de 4000£ som man får om man åker ut i första omgången. Det är väl trots allt något för Mathilde Johansson som endast spelat ihop 12 000$ under 2015.

Nog om det, lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-05-29 01.30:16

This is the stats tab
This is the post tip