Över 2,5 mål mellan Falkenberg och GIF Sundsvall spelar jag. 1.87 på Unibet .

Mycket på spel då det är lag 12 och 13 i tabellen som möts.

12 Falkenberg 10 3 2 5 12-16 11
13 Gif Sundsvall 10 3 1 6 11-18 10

Statistiskt så har båda lagen gått över 2,5 i 5/10 matcher. Sundsvall har gått ö2,5 i 4 borta medan Falkenberg gått ö2,5 i 2/5 hemma.

Skademässigt är det inte mycket arr rapportera om. Tibor Joza (vb) saknas för Falkenberg medan Giffarna får klara sig utan hårt jobbande innermittfältaren Ràºnar Sigurjonsson, som är avstängd.

Falkenberg har gjort mål i 59/60 (eller något liknande) hemmamatcher. GIF Sundsvall tycker jag spelar rätt frejdigt. Skapat väldigt mycket chanser, men haft svårt att trycka dit bolluslingen. Verkar inte vara laget som åker till bortamatcher och parkerar bussen. Flyger till matchen på fredagkvällen och kommer därmed väl förberedda.

Är inte överdrivet imponerad av Falkenbergs försvar. Höll visserligen nollan mot (hopplöst ojämna) Häcken senast, men i övrigt har man släppt till rätt mkt chanser i de matcher jag sett laget. Nu är det hemmaplan och Hasse Eklunds gäng måste framåt och anfalla, tror det kan gynna Giffarnas kontringsstarka spelare.

Ser framför mig en rätt öppen fajt med två lag som vill anfalla och som ställs mot två rätt svaga försvar. Detta trots att det är något av en bottenmatch - jag tror inte det blir tajt och tillknäppt.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip