Speltips

Speltips Dynamo–Krasnodar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-30 12:30 Spela här

Speltips Dynamo–Krasnodar
Land: Ryssland Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Ö2.5
2015-05-30 12:30 Dynamo–Krasnodar Ö2.5 1.80 RalleArvid

Tidig avspark i Ryssland och lika bra att sparka igång lördagen på bästa sätt och lägga en grund inför vidare tankar senare under dagen.

Irland igår gick ju vägen och hoppas nu verkligen att det innebar att flytet har vänt och att en ny fin svit är påbörjad.

Dynamo mot Krasnodar i sista omgången och två av ligans absolut målgladaste lag. Hemmalaget Dynamo ligger på en fjärdeplats och och tar emot Krasnodar som ligger på tredjeplats. För att gästerna ska nå champions league finns bara ett läge och det är att få med sig ett bättre resultat än vad CSKA får borta mot Rostov. Därför antar jag att lagets taktik är klar: tuta och kör från början och se till att få till ett pling tidigt i matchen som hörs över hela forna sovjetunionen.

Dynamo har kryssat en hel del på sistone men man är nästintill oslagbara på hemmaplan och man är så gott som en 100%ig målgaranti. För det mesta ser vi laget göra 2, 3 och händelsevis även 4, 5 mål på hemmaplan och avfärda motståndare som det bara går på rutin.

Krasnodar kommer med ett vansinnig form där man gått på knockout i slutspurten i ligan på bortaplan och har fyra segrar och en oavgjord på fem senaste och där man snittat 2.5 gjorda mål. Ytterst imponerande.

Ett Krasnodar i ruggig offensiv form där man måste gå för tre poäng kommer innebära att målglada Dynamo i sista matchen för säsongen kommer bjudas lägen att cementera sina fina offensiva siffror på hemmaplan. Dynamo har bjudit sin hemmapublik på 3.3 mål i snitt i sina matcher hittills under året - jag ser ingen anledning till att snittet sänks nu. Jag är hur eller hur bergfast övertygad om att vi får se 2.5-linan spräckas.

Oddset på över 2.5 hittas till 1.80 hos bet365 .

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 Maj, 2015, 00:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!