Speltips Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-05-31 02:00
Land: USA
Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.714
Tips: P1 U1.5 mål
Tampa Bay gjorde jobbet igår när man slog ut NY Rangers och blev första lag att besegra Henrik Lundqvist i Game 7. Tampa var det klart bättre laget över 60 min och man vann klart rättvist och vi har fått en ny liten nr Game 7 i Ben Bishop som har vunnit sina 2 Game 7 i sin karriär och dessutom hållt nollan i båda! Hur som helst hittade Tampa Bay X2 @ 1.806 hem helt ohotat!

Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Goalies: Andersen (confirmed) vs Crawford (confirmed)

I natt väntar en ny Game 7 när vi nu vänder oss mot Western Conference och mötet mellan Anaheim Ducks och Chicago Blackhawks. En matchserie som varit helt fantastisk att skåda för den neutrale, men för mitt Chicago-hjärta varit väldigt jobbig. Hawks körde över Ducks i Game 6 och nu väntar alltså en helt avgörande match där Anaheim måste få ses som favoriter.

Under Game 6 inledde Hawks precis som väntat efter att man varit helt offside i Game 5 i period 1. Man spelade tilltäppt och ville inte skapa några turnovers och första perioden blev lika målsnål som man kunde förvänta sig. 0-0 stod sig till mitten av andra perioden då B.Saad lyckades bryta igenom efter en bra prestation av Patrick Kane och kunde sätta 1-0 mellan benen på en chanslös Andersen. Efter det spelade Hawks fantastisk hockey och D.Keith var en jätte för sitt Blackhawks. Ducks fick liv i matchen efter att reducerat till 3-1 dirket efter Hawks 3-0 mål. Dessutom skapade C.Stoner verkligen liv i matchen då man direkt i tredje perioden reducerade till 3-2 med ett snyggt slagskott från blå efter en tveksam situation i målgården som verkade stört Crawford. När sen A.Shaw gjorde 4-2 dödade man matchen och Hawks kunde tillslut vinna med 5-2.

I natt tycker jag precis som igår att matchen är vidöppen. Sitter redan på Hawks att vinna matchserien som jag rekade här tidigare i maj. Annars hade jag nog testat Hawks ML.

Istället kommer jag vända mig till Underspelet i Period 1 eftersom jag tänker mig likt igår samt i Game 6 mellan dessa två lag ett Blackhawks som inte vill ge Ducks turnovers och bör därför inleda matchen lite avvaktande precis som i Game 6. Ducks vet dessutom om att Hawks är livsfarliga om man byter målchanser med varandra och man vill såklart fortsätta med sitt fysiska spel för att trötta ut Blackhawks.

U 1.5 mål i period 1 ger just nu 1.714 och får ses som helt okej i detta skede i en Game 7 som historiskt alltid brukar vara tajta och målsnåla matcher.

Nattens spel blir därför

U 1.5 mål i period 1 @ 1.714 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 30 Maj 2015 - 18:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hockeystick - 2015-05-31 00:58

Det kanske var lite dålig formulering. Menar såklart att Anaheim ska ses som favoriter (hos bolag osv...), men i min ögon är vidöppen precis som i Eastern Conference Finalen igår. Hoppas du är förstår tanken och ber om ursäkt för dålig formulering. Stressig dag...

Kexet - 2015-05-30 23:00

Du skriver att Anaheim måste ses som favoriter men också att matchen är vidöppen. Är man favorit då? :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: