Chardy satt bra för andra gången till 2,50 även spelet på Coric under 2 set satt bra

kör en herr o en ladies idag

Jag spelar Gabashvili att vinna under 2 set
Nishikori har nått åttondels finalen efter vinst mot Mathieu och Belluci i raka set i tredje omgången fick han walk over mot Becker och kommer fräsch till den här matchen.

Gabashvili har överraskat genom att nå en åttondelsfinal här en stor framång för
som överraskande slagit ut Lopez i första omgången Monaco i andra omgången och i tredje omgången vinst mot Rosol vilket va mer väntat.
Gabashvili har servat bra har spelat en offensiv tennis som han fått bra betalt
för.

Nishikori har inte tappat set varken Mot Mathieu eller Belluci och formen är riktigt bra, jag tycker Belluci gjorde en bra match mot japanen men va ändå inte nära att hota.
Nishikori har etablerat sig som en topp spelare och spelar på en mycket jämn nivå,
jag tycker han behärskar det mesta på banan han har både ett bra försvar
och en stark offensiv han servar dessutom riktigt bra.

Gabashvili har gjort det bra men här kommer han att möta en levande vägg som skickar tillbaka allting och det här är en mycket svår motståndare för ryssen som inte kommer att kunna hävda sig i de längre bollduellerna mot Nishikori han är helt enkelt för bra. Nishikori känns bättre på allt än Gabashvili som har en bra offensiv men att han ska kunna slå hål i Nishikoris försvar är inte troligt möjligtvis han kan plocka ett set men jag tror Nishikori tar det i tre raka.

Safarova-Sharapova

Sharapova är en mycket bättre grus spelare nu än för några år sen gör mindre misstag och spelar på en jämnare nivå än tidigare har ju även förbättrat sin
serv som varit riktigt dålig från och till.
Sharapova som är titel försvarare här har inte tappat set hittils och kommer med bra självförtroende till den här matchen.

Safarova kan spela bra tennis men jag tror inte hon kan hota Sharapova här som alltid är svårslagen i grand slam sammanhang.
Safarova har nådde en kvartsfinal på gruset i rom och vilket är hennes bästa resultat på grus i år.

Sharapova kommer från en seminfal i masters i Madrid och vinst i Rom där hon slog Suarez Navarro som är en svår motståndare på grus i finalen.

Sharapova har 5-1 i inbördes möten och 3-1 på grus och hon gör det alltid bra
i grand slam sammahang, det skiljer 11 platser på rankingen spelmässigt tycker jag Sharapova är på en helt annan nivå och ska ha en bra chans att ta sig till en final där troligen världsettan Serena Williams väntar.

EDITERAD 2015-05-30 23.43:30

This is the stats tab
This is the post tip