Speltips

Speltips Wawrinka - Simon

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-31 13:45 Spela här

Speltips Wawrinka - Simon
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: 1,66 Speltips: Över 3,5 set
2015-05-31 13:45 Wawrinka - Simon Över 3,5 set 1,66 Tennistipset

Gilles Simon har verkligen blandat & gett under Roland Garros hitintills. Efter ett set tapp mot Lucas Pouille så visade spände han musklerna mot Martin Klizan & vann med 3-0 i set. I den tredje rundan fick Simon möta landsmannen Mahut & där fick han verkligen bekänna färg. Simon vann tillslut relativt bekvämt (trots 5 set) efter att ha vunnit de två sista seten enkelt.

Nu stöter han alltså på Wawrinka,vars säsong inte varit som han tänkt sig. Nu under Roland Garros ser man att han försöker hitta formen & haft en relativ enkel väg till fjärde rundan. Han tappade ett set mot Lajovic, annars besegrade han både Johnson samt Ilhan bekvämt.

Jag finner ett löjligt spelvärde på över 3,5 set i matchen. Som vi alla vet, så kan Wawrinka i sina bästa dagar besegra vem som helst på touren. "nackdelen" med Wawrinkas spelstil är att slår extremt flackt vilket gör att han genererar enormt många unforced errors emellanåt. I detta fall står alltså hemmaspelaren Gilles Simon på andra sidan som har en bra defensiv & kommer att få över många bollar i spel. En liten dipp i koncentrationen & Simon har ett set i hamn. Med detta sagt, så kommer det bli svårt för Wawrinka att behålla samma, jämna nivå matchen ut.

Simon, med den enorma hemmapubliken bakom ryggen, kommer göra det tufft för Wawrinka. Ser verkligen inte hur Wawrinka skall vinna med 3-0 i set, speciellt när Simon har ett hemmastöd som heter duga.

För tre år sedan möttes de i Roland Garros, då blev det en lång femsetare. Visst, mycket har hänt sedan dess, men det är mycket troligt att vi kan få se en lång match igen.

Nyper över 3,5 set till @1,66 på bet365 . Investerar 6/10 units.

EDITERAD 2015-05-30 23.41:51

Tennistipset - 30 Maj, 2015, 23:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!