Speltips Pospisil/Sock - Mahut/Herbert

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-31 13:00
Land: Frankrike
Liga: Roland Garros
Odds: 1.56
Speltips: Pospisil/Sock
Spela på Speltips Pospisil/Sock - Mahut/Herbert
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Pospisil/Sock
Pospisil/Sock är numera ett av världens bästa dubbelpar, utan några som helt tvivel. Det tog redan fart förra året, då de vann Wimbledon i storartad stil & besegrade världen bästa dubbelpar genom tiderna i finalen (bröderna Bryan). I år har Både Sock & Pospisil haft svårt att vinna matcher när de är komponerade med andra spelare. När dem är tillsammans, så är de svårslagna & det har vi fått bevittna även i år. De vann titeln i Indian Wells & nådde finalen i Miami. Hör och häpna, de har på tre spelade turneringar hunnit besegra dubbelpar av följande kaliber:

Bolelli/Fognini
Bryan/Bryan
Soares/Peya
Matkowski/Zimonjic
Draganja/Kontinen

En fantastisk räd med vinster mot toppeliten i dubbelsammanhang. Pospisil/Sock är extremt svårbrutna & båda herrarna servar enormt stabilt. De har ett enormt samspel på banan & har bara på ett år skapat en enorm kontinuitet i sitt dubbelspelande. De ha en enormt hög lägstanivå & de kan vi bara se på resultaten från förra året. På fem spelade turneringar (vi pratar masters & grand slams) så vann de två av dessa samt spelade en final.Fransmännen Mahut/Herbert ska inte underskattas, dessa två gick till final under Australien Open där de förlorade emot Bolelli/Fognini.

Dock är underlaget grus nu och det missgynnar deras spel då de servar väldigt bra. Givetvis är det likadant för Sock/Pospisil men de är betydligt bättre par. Herbert är utan tvekan den sämsta spelaren på courten och kommer förmodligen svaja som han kan göra ibland.

Fransmännen vann i första omgången emot Delbonis/Schwartzman med 7:5 6:7 6:2 och med 6:4 6:7 7:6 emot Golubev/Istomin. De har haft marginalerna med sig med andra ord.


Veckan innan Roland Garros spelade de en gruschallenger ihop och då åkte de ut efter supertiebreak emot Pouille/Stakhovsky i semifinalen...


Betsafe är högst med 1.56 och det hugger vi!


Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-05-31 00.27:43
Spela på Pospisil/Sock - Mahut/Herbert hos Betsafe
Tennistipset - 31 Maj 2015 - 00:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: