Speltips

Speltips Pospisil/Sock - Mahut/Herbert

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-31 13:00 Spela här

Speltips Pospisil/Sock - Mahut/Herbert
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: 1.56 Speltips: Pospisil/Sock
2015-05-31 13:00 Pospisil/Sock - Mahut/Herbert Pospisil/Sock 1.56 Tennistipset

Pospisil/Sock är numera ett av världens bästa dubbelpar, utan några som helt tvivel. Det tog redan fart förra året, då de vann Wimbledon i storartad stil & besegrade världen bästa dubbelpar genom tiderna i finalen (bröderna Bryan). I år har Både Sock & Pospisil haft svårt att vinna matcher när de är komponerade med andra spelare. När dem är tillsammans, så är de svårslagna & det har vi fått bevittna även i år. De vann titeln i Indian Wells & nådde finalen i Miami. Hör och häpna, de har på tre spelade turneringar hunnit besegra dubbelpar av följande kaliber:

Bolelli/Fognini
Bryan/Bryan
Soares/Peya
Matkowski/Zimonjic
Draganja/Kontinen

En fantastisk räd med vinster mot toppeliten i dubbelsammanhang. Pospisil/Sock är extremt svårbrutna & båda herrarna servar enormt stabilt. De har ett enormt samspel på banan & har bara på ett år skapat en enorm kontinuitet i sitt dubbelspelande. De ha en enormt hög lägstanivå & de kan vi bara se på resultaten från förra året. På fem spelade turneringar (vi pratar masters & grand slams) så vann de två av dessa samt spelade en final.Fransmännen Mahut/Herbert ska inte underskattas, dessa två gick till final under Australien Open där de förlorade emot Bolelli/Fognini.

Dock är underlaget grus nu och det missgynnar deras spel då de servar väldigt bra. Givetvis är det likadant för Sock/Pospisil men de är betydligt bättre par. Herbert är utan tvekan den sämsta spelaren på courten och kommer förmodligen svaja som han kan göra ibland.

Fransmännen vann i första omgången emot Delbonis/Schwartzman med 7:5 6:7 6:2 och med 6:4 6:7 7:6 emot Golubev/Istomin. De har haft marginalerna med sig med andra ord.


Veckan innan Roland Garros spelade de en gruschallenger ihop och då åkte de ut efter supertiebreak emot Pouille/Stakhovsky i semifinalen...


Betsafe är högst med 1.56 och det hugger vi!


Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-05-31 00.27:43

Tennistipset - 31 Maj, 2015, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!