Speltips

Speltips Monfils - Federer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-31 13:45 Spela här

Speltips Monfils - Federer
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: 1.57 Speltips: Över 3,5 set
2015-05-31 13:45 Monfils - Federer Över 3,5 set 1.57 Tennistipset

Detta kan mycket väl bli en lång match där få poäng kommer fälla avgörandet. Monfils har haft en knepig väg fram till mötet med Federer. Många tappade set & emellanåt en halvtaskig tennis från Monfils racket. Han har kommit tillbaka från 2-1 i sets underläge i två matcher i rad. Med detta sagt, så är jag fortfarande löjligt imponerad av att Monfils befinner sig i den fjärde rundan. Om han inte spelat sin bästa tennis & ändå är i den fjärde rundan av en Grand-Slam turnering, så måste han ändå ha en skyhög lägstanivå.

Monfils potential är skyhög & är i sina bästa dagar ett hot mot vilken spelare som helst på touren. Han har bara i år på gruset besegrat spelare som Dimitrov, Bolelli, Dolgopolov & Federer. Inte nog med detta, så trivs han enormt bra på gruset i Paris & inte minst när han har hemmapubliken bakom ryggen.

Federer är Federer. Han har inte stött på något märkvärdigt motstånd hitintills under turneringen & har 9-0 i set på tre matcher. Dock så har Federer haft svårt mot Monfils historiskt sätt, trots ett övertag i H2H (8-4). Monfils har vunnit 7 av deras 10 senaste set & han har tagit alla 5 på grus. Vi såg dessa herrar mötas i DC för några månader sedan, med en liknande publik på fransk mark, då vann Monfils enkelt.

Kommer Monfils upp i nivå, så kommer han skapa enorma problem för Federer. Inte bara med tanke på hur det sett ut vid deras senaste möten, utan också med tanke på publiken Monfils kommer ha bakom sig.

Dagens spik för mig är över 3,5 set @ 1,56 på bet365 . Investerar 8/10 units.

Tennistipset - 31 Maj, 2015, 01:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Firewutobbe - 2015-05-31 10:49:02

Tror faktiskt Federer får det riktigt tufft idag, har en peng på Monfils som vinnare.