Speltips

Speltips Strömsgodset-Lilleström

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-31 15:30 Spela här

Speltips Strömsgodset-Lilleström
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,25 m.m Speltips: X2 m.m
2015-05-31 15:30 Strömsgodset-Lilleström X2 m.m 2,25 m.m rekarconny

Söndag igen och då vänder jag mina blickar västerut till Norge och börjar med mötet i Tippeligan mellan Strömsgodset och Lilleström i afton.

Hemmalaget Strömsgodset har börjat säsongen som en berg och dalbana blandat bra resultat med dåliga. Men hemma har man sett bra ut och inte förlorat hemma ännu. Men motståndet har ju inte varit det bästa direkt. Man har 2 vinster och 2 kryss på sina fyra hemma matcher i år. Vinsterna har kommit emot Sandefjord 3-2 en knapp vinst trots att godset var det bättre laget. och sen i senaste hemmamatchen emot Aalesund den vann man med 3-1 en tight match av vad jag fick höra. de två kryssmatcherna har kommit emot nykomlingen Mjondalen 1-1 och samma resultat emot Sarpsborg. Sarpsborg på en sjunde plats, Mjondalen på en elfte plats Aalesund på en trettonde plats och Sandefjord platsen bakom fjortonde. sextonlag i serien så att säga har man bara mött ett lag som ligger på den övre halvan och den kryssade man emot. visst nu har man bara spelat tio omgångar utav trettio men tyckte ändå det var lite intressant fakta.

Dagens motståndare då Lilleström. Började säsongen lite märkligt med fyra raka 1-1 matcher har jag för mig och där så var det ett möte emot Aalesund 1-1 som ligger på en trettonde plats i ligan då men som brukar vara svårslagna på Colorline arena. bortamatchen efter slutade även den 1-1 emot nykomlingen Tromsö som är nästjumbon i ligan på sin femtonde plats. Sen kom första bortavinsten för säsongen när man piskade Mjondalen med 4-1 nykomlingen som ligger på elfteplats så här långt i tabellen. Sen åkte man på säsongen första bortaförlust emot Rosenborg med klara siffrorna 3-0 inget snack om den saken när man fick gå ett borta möte emot ett seriesuveränt Rosenborg som går som tåget just nu och leder ligan. Sen nu i sin senaste borta match så gick man och slog Sarpsborg med 3-1 och som jag sa innan så ligger dom sjua i tabellen nu när en tredje del är avklarad utav säsongen.

Som ni ser har man mött snarlikt motstånd i sina matcher. så tror på en jämn fajt med bollinnehavet pekandes emot godsets fördel. Lillseström ligger på en åttonde plats med facit 4-4-2 och godset på en tionde plats med raden 3-3-4. Det som är intressant är att Lilleström har mött de tre topplagen Rosenborg, Molde och Stabaek. Och här har det blivit förlust emot Rosenborg 3-0 borta och Stabaek hemma med 2-0 emot tvåan Molde så gick man vinnande ur striden hemma med 2-1. Godset har mött två av de tre topplagen och kryssade emot Rosenborg borta med 1-1 ruskigt starkt gjort sen gick man på en tung förlust 3-1 emot Molde. Så lilleströms två förluster har kommit emot topp tre lagen.

Tyvärr har jag inte hittat något om skadorna i lagen. Inför denna batalj. Men innbördes talar ju ruskigt mycket emot mitt spel om vi kollar där Godset stått som hemmalag på de fem senast har man vunnit 4 stycken möten och ett kryss ifjol blev det 2-1 till godset.
2-1
1-0
3-3
3-1
5-4
så ser de fem matcherna ut jämna brukar bli en del mål i möterna. Mitt huvudspel i detta mötet blir X2 till 2,25 som jag tycker är lite för högt för att inte testat.

Huvudspelet: X2 3/5 Units till 2,25
Sidospel 1: DNB 2 2/5 Units till 3,75
Sidospel 2: Raka 2 1/5 Units till 5

Lycka till vid rygg kära vänner

rekarconny - 31 Maj, 2015, 09:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!