Speltips Ferrer - Cilic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-06-01 13:00
Land: Frankrike
Liga: Roland Garros
Odds: 1.69
Speltips: Ferrer -1,5 set
Spela på Speltips Ferrer - Cilic
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ferrer -1,5 set
David Ferrer som är en av världens bästa grusspelare och tar sig an kroaten Marin Cilic.

David Ferrer är väldigt svår att besegra på detta underlag och det har märkts även i år. Spanjoren är extremt skicklig från baslinjen och är en av de bästa returnerarna på touren. Eftersom serven inte alls blir lika effektiv på grus blir det nästan alltid spel om boll trots att Cilic är en väldigt bra servare.

David Ferrer har spelat 22 matcher på grus i år och vunnit 18 av dessa. Förlusterna har varit emot Djokovic, Nadal, Nishikori och Andujar som spelade fenomenal tennis den matchen.

Av de 18 han vunnit har han endast tappat set i 5 av dessa. I förra omgången tog Bolelli två set emot spanjoren men Bolelli spelade väldigt bra, det ska han ha.


Detta är Cilics sämsta underlag. Han har spelat 12 matcher på det och vunnit 7 av dessa. Förlusterna har varit emot Burgos,Giraldo,Djokovic,Garcia-Lopez och Verdasco. De nämnvärda Cilic lyckats besegra i år är Tsonga,Vesely och Mayer som han besegrade i förra omgången.

Visst, Cilic har gått ända hit utan att tappat set men att möta Ferrer på detta underlag är det inte många som klarar av.


Jag tror inte Cilic kommer orka stå emot maskinen Ferrer och spelar spanjoren -1,5 set till 1.69 hos unibet. Detta innebär att Cilic endast får vinna MAX ett set under matchen.

Vad säger ni, 3:0 eller 3:1 Ferrer?
Spela på Ferrer - Cilic hos Unibet
Tennistipset - 1 Juni 2015 - 00:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: