Speltips

Speltips Karlsruher–Hamburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-01 19:00 Spela här

Speltips Karlsruher–Hamburg
Land: Tyskland Liga: Bundseliga-kval
Odds: 2.25 Speltips: Ö2.5
2015-06-01 19:00 Karlsruher–Hamburg Ö2.5 2.25 RalleArvid

Efter en långt ifrån optimal förstamatch sett till resultatet har nu Hamburger på riktigt satt sig i skiten. 1-1 i första mötet innebar insläppt mål på hemmaplan och inte ens överläge med sig till returen.

Jag har oerhört svårt att se Hamburg gå ut och försöka ställa upp för en 1–0seger om jag ska vara ärlig. Laget har brustit ordentligt i defensiven i år, framförallt på bortaplan och bland det sämsta jag skulle kunna tänka mig för en tränare att göra är att försöka pumpa in någon slags falskt peptalk om att vi kan hålla nollan och ”ett gjort mål räcker”.

Istället kommer nyckeln för gästerna i den här kvalreturen bli att försöka spela ut sina offensiva kvalitéer och på så sätt triumfera tack vare att man är ett klasserna bättre lag än Karlsruher i normala fall. Jag säger att det inte är enkelt och jag säger framförallt inte att det här är ett normalt fall, men om spelarna i Hamburg lyckas gå ut till den här matchen utan att kvävas av stundens allvar så ska man ha goda chanser att straffa ett Karlsruher på hemmaplan som nu faktiskt har börjat få lite press på sig då hemmafansen om inte förväntar sig så iaf hyser realistiska förhoppningar om att det kan gå vägen.

Vad landar vi i det här då? Jo, jag tror vi kommer få se ett offensivt uppställt bortalag som förhoppningsvis inser att anfall är bästa försvar. På andra sidan ser vi ett Karlsruher vars spelare har 90 minuter på sig att nå sin dröm och slå ut Hamburg, den drömmen kommer man inte ge upp förrän domaren blåst av matchen. Hamburg har släppt in 33 mål på bortaplan den här säsongen. Jag ger laget inga chanser att lyckas hålla nollan ikväll heller. Däremot har jag stora hopp om att lagets underpresterande offensiv ska få det att lossna, åtminstone en gång under säsongen. Ikväll vore ett halvhyfsat tillfälle?

Jag säger över 2.5 mål och en tillställning väl värd att spendera kvällen framför. 2.25 är fint dragodds.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 Juni, 2015, 13:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Emel - 2015-06-01 15:36:56

Ryggbiff här!

Marcellus - 2015-06-01 14:58:52

Gillar det jag läser/sannerligen intressant, ryggelirygg