Speltips Florian Howald VS Matthias Kyburz

Sport: Annat
Spelstopp: 2015-06-03 10:00
Land: Världscupen
Liga: Orientering
Odds: 1.50
Speltips: 2
Spela på Speltips Florian Howald VS Matthias Kyburz
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Nu är det dags för världscupen igen och jag har hittat ett riktigt bra spel. På onsdagen är det långdistans och vi har några riktigt bra namn med i startlistan, var av vissa namn som enligt mig i alla fall påverkar bettingen på ”vinnare” ganska rejält ryktas att inte komma till start. Detta öppnar ju upp vinstchanserna rejält för vårat hemmahopp Gustav Bergman som ligger fyra i totalen inför denna deltävling. Delad etta ligger Matthias Kyburz och jag tror att segern kommer att stå mellan dessa två löpare. Båda två står i 9.00 just nu och jag väljer att sätta en liten mindre slant vardera på båda två.

Nu till huvudbettet:

H2H → Florian Howald VS Matthias Kyburz

Kyburz står just nu i 1.50 och det kanske inte låter så lockande för er fotbolls-bettare men jag är inte överraskad av det låga oddset, jag är överraskad av att spelbolagen ens valt dessa två löpare mot varandra i en H2H match. Kyburz som är en otroligt bra långdistanslöpare som alltid håller högsta klass när det gäller ställs nu mot Florian Howald som är en bra orienterare, men han har definitivt bättre chanser på medel och sprint än på en långdistans utanför norska Halden.

Lite kort info om 10-mila, kanske inte helt relevant då det är en stafett-tävling men jag skulle vilja påpeka att Florian fick löpa 5e sträckan för sitt Finska Tampere Pyrintö och han gjorde det bra, han var 12a på sträckan. Noterbart är att han hade bra sällskap och det var 11 km natt, alltså helt orelevant inför onsdagens tävling. Kyburz däremot fick springa den 17.5 km långa sistasträckan för sitt OK Tisaren och med ett väldigt splittrat utgångsläge utan klungor att springa i var han ändå femma på sträckan. Imponerande.

Första världscups helgen på Tasmanien (cup-helg nr 1):

Förra långdistansen i världscupen vann Kyburz på tiden 1:18:29
Florian kom på placering 15 med tiden 1:30:14
Den differensen säger väldigt mycket för mig. Jag kör ett av vårens högsta spel.

Noterbart är att de distanserna Florian anses kunna placera sig bra på är medel och sprint. Förra världscupshelgen slog Kyburz honom på alla distanser då han kom otroliga 1a 3a 1a!!!

Mitt spel - kyburz att slå Florian - odds: 1.50 hos Nordicbet

Kommentera gärna om du ryggar. / REken


EDITERAD 2015-06-02 18.07:52
Spela på Florian Howald VS Matthias Kyburz hos Nordicbet
REken - 2 Juni 2015 - 18:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
REken - 2015-06-04 17:29

Han vann med ungefär samma marginal som förra gången. Anledningen är att han är så pass bättre helt enkelt. Hade jag varit oddssättare hade jag inte ens haft den matchen, jag hade satt 6.00 på Florian och 1.05 på Matthias. Själv satte jag honom som vinnare till 9.00. Är man så pass insatt som jag så kan man för en gångs skull alltid vinna över bolagen. Lätt.

klacksparkos - 2015-06-03 07:54

Intressant, kan ingenting om orientering tyvärr.
Hur kan det skilja 12 minuter förra helgen mellan två duktiga orienterare, är det små marginaler som blir stora?

Vad borde oddssättningen vara i dina ögon?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: