Speltips: Kalmar - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-04 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,75
Tips: Blgm
Gällivare var inte mycket motstånd för Boden när hemmalaget saknade sina sparkade spelare och tränaren som tagit timeout. Nanne Bergstrand kommer hem till Kalmar liksom halva Bajens startelva....
Efter en succéartat start på allsvenskan har söderbröderna nu sex raka matcher utan seger. Problemet är nog att motståndarna läst deras spelstil (omställningsfotboll) och det inte finns någon plan B. Sedan har det givetvis spelat in att Kennedy varit skadad. Men nu är han tillbaka och mot ett skade- och avstängningstyngt KFF kan Bajen nog bjuda upp till kamp om poängen.

ALLSVENSKAN
10. Kalmar FF 11 4 1 6 12-13 -1 13
11. Hammarby 11 3 3 5 13-16 -3 12

Kalmar hemma
6 3 1 2 7-5 2 10

Formen
F, V, V, F, V

Senaste match
Norrköping - Kalmar 2-1

Bajen borta
6 0 2 4 4-10 -6 2

Formen
O, F, F, F, F

Senaste match
Hammarby - Halmstad 2-2

Väldigt mycket upp och ned i hemmalaget Kalmar den här säsongen. Efter en svag inledning känns det som att Peter Swärdhs KFF trampat igång hyggligt på slutet. Fem senaste: 3-0 Örebro (h), 0-2 Blåvitt (h), 3-1 Falkenberg (b), 2-1 Malmö FF (h) och senaste 1-2-torsk borta mot Peking. Mycket upp och ner men segern mot MFF imponerar givetvis. Laget har släppt in mål i 4/6 hemmamatcher och inför kvällens fajt har de problem med både skador och avstängningar. Saknas gör flertalet stora namn: David Elm, Markus Nilsson, Emin Nouri, Rasmus Elm Pär, Ericsson vilket gör att Kalmars SvenskaFans-sida tippar följande elva:
Cramer: Agardius Djordjevic Thorbjörnsson Ramhorn: Ismael: Ring V Elm Sachpekidis Romario: Antonsson
Inte skräckinjagande precis.

Men det är heller inte Hammarbys formkurva. Senast tappade laget vad som såg ut att bli en seger hemma mot Halmstad (2-2) och buropen var svåra att missa från läktarna efter slutsignalen. Självförtroendet är verkligen inte på topp och nu måste laget börja vinna igen om det inte ska bli en sjunde raka match utan tre poäng. Det sista Bajen vill är att dras in i en bottenstrid för med tanke på förväntningarna som ändå finns på laget, kan det bli ruggigt jobbigt för spelarna. Nu tror jag ändå att de kommer fixa kontraktet och då kanske en överraskande seger (?) borta mot Kalmar blir en del i det. För jag tror att Bajen har lite större chans än vanligt med tanke på Kalmars avbräck. Hammarby har fått tillbaka Kennedy och vi vet ju hur mycket mod han ingjuter i de andra spelarna. Slitvargen Johan Persson är avstängd och även Erik Israelsson kan missa på grund av skada. Då kan det bli väldigt virrigt i försvaret rent spontant. Målvakten Tim Markström kan vara ett svagt kort som Kalmar kan utnyttja.
Senaste elvan: Markström - Saevarsson, Solheim, Saetra, Silverholt - Persson, Israelsson - Rennie, Besara, Söderqvist - Pinones-Arce

SPELTIPS
Fullsatt Guldfågeln och två lag som behöver ta tre poäng. Tror det blir en rolig match att titta på och spelförslaget blir båda lagen gör mål till 1,75 hos Ladbrokes (3/5).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
  Kalmar - Hammarby
Spela på Speltips Kalmar - Hammarby
LelleSandahl - 4 Juni 2015 - 10:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming