Speltips

Speltips Dundal–Bohemians

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-05 20:45 Spela här

Speltips Dundal–Bohemians
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Ö2.5
2015-06-05 20:45 Dundal–Bohemians Ö2.5 1.90 RalleArvid

Fredagskväll och att blicka ut över Irland har blivit något av en mysig tradition för mig, i synnerhet som de större ligorna har slumrat in i någon typ av silly-mardröm så här dags.

Dundalk fullkomligt krossar Premier League så här långt och på hemmaplan är de helt omutbara. 12 raka segrar på hemmaplan och och 20-1 i målskillnad på de sju segrarna man hittills städat av under säsongen.

Nu kommer Bohemians på besök, fräscha efter en 4-1-seger i cupen och parkerade på en femteplats i tabellen med bara två förluster på sina tio senaste matcher. Senast i ligan på bortaplan åkte man på en en 5-3-förlust i en galen tillställning mot Galway men det är också den enda bortaförlusten så här långt under 2015 då man innan dess gått obesegrade på bortaplan i sex raka matcher.

Det här brukar vara tuffa matcher och även om jag håller Dundalk som otvivelaktiga favoriter på förhand ser jag inte för givet att de kommer få det lika lätt som de haft det hittills under säsongen. Bohemians ska absolut ses med chanser att kunna hota offensivt och gör ett mål eller två. De båda lagens kvalitéer offensivt bäddar för ett överspel. Båda lagen gör mål var mitt initiala drag men efter att ha synat oddsen ändrar jag mig. Jag ger som sagt nämligen Bohemians goda chanser att spräcka nollan och då känns över 2.5 naturligt hemma. Och visst, risken för gästernas del finns att Dundalk är så löjligt starka som de sett ut hittills och att de lyckas vinna med 5-0 även här. Då faller vi tillbaka på överspelet istället för BLGM.

Som jag ser det har vi alltså två rimliga scenario och därmed outs till överspelet här.
Då ska det mycket till för att man inte ska göra slag i saken och trycka in lite på ett så pass högt odds som 1.90. Det enda vi bör akta oss för ikväll är med andra ord 1–1.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 Juni, 2015, 11:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!