Speltips Johan Leandersson VS Jan Prochazka

Sport: Annat
Spelstopp: 2015-06-06 13:00
Land: Sverige - Lysekil
Liga: Världscupen orientering
Odds: 1.70
Speltips: Jonas Leandersson
Spela på Speltips Johan Leandersson VS Jan Prochazka
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Jonas Leandersson
Lite bakgrund:

Förra bettet på världscupen gick ju suveränt. 2K kling i kassan tack vara Kyburz. Imorgon (lördag) är det dags för sprint i Lysekil och jag är övertygad om att det kommer att stå mellan 2-3 pers om segern. Hubman är favorit tippad men det håller jag inte med om. Kyburz behåller formen, han kommer att ha goda chanser att kamma hem detta och den jag tror kommer kunna utmana är våran egna sprintspecialist Jonas Leandersson. Jag tror det kommer stå mellan dessa två men vill heller inte helt släppa Gustav Bergman ur sikte. Han är alltid i bra form till dom viktiga tävlingarna och han var trea på långdistansen sist, han klagade då på att dom andra sprang i klungor och han var ensam hela loppet. Kan vara revanschsugen.

Slänger en slant på: Kyburz som vinnare @ 7.00
Jonas Leandersson som vinnare @7.00
Gustav Bergman som vinnare @ 9.00

Nu till huvudbettet:

H2H Jonas Leandersson VS Jan Prochazka odds - 1.70 -- 2.05

Jonas Leandersson är en sprintspecialist från Sverige som bland annat har både EM och VM meriter på allra högsta toppen. Han springer ofta sista sträckan för sin klubb Södertälje-Nykvarn och behärskar långdistansen mycket bra, men sprint bättre internationellt. Han sprang Scaniamilen i Södertälje för någon vecka sen på rekordtid så formen är inget problem. Dessutom hoppade han över onsdagens krävande långdistans och valde istället att lägga fokus på helgen. Idag (fredag) sprang han hem teamsprinten med sina svenska kollegor. Han sprang strecka 3 och var trea på sträckan. Otroligt bra.

Jan Prochazkas bakgrund: han springer för tjeckiska landslaget och har även några meriter som junior men han har aldrig varit högst på pallen individuellt sett. Han är en bra löpare som löper för Kalevan Rasti men jag skulle säga att han är bättre på långdistans än på sprint. Han är enligt mig ingen favorit till topp 10. På förra världscups sprinten på Tasmanien som också var den första för året var han 28a. Jonas L var inte med. I onsdags på långdistansen var Jan 52a hela 17 minuter efter vinnaren. Antingen är formen dålig, eller så är han trött efter ett tufft lopp. Han sprang visserligen bra idag på Teamsprinten men imorgon blir det inga klungor och med Jonas lopp idag skulle jag säga att dom båda visade klass, men i grund och botten är Jonas mycket bättre.

Alltså, mitt bet är Jonas Leandersson till det otroliga 1.70 i odds.
Spela på Johan Leandersson VS Jan Prochazka hos Nordicbet
REken - 6 Juni 2015 - 00:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: