Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-06-07 01:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.826 Speltips: Bolts ML
2015-06-07 01:00 Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks Bolts ML 1.826 hockeystick

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Goalies: Bishop (confirmed) vs Crawford (confirmed)

Spelstopp: 01:15

Chicago Blackhawks snodde Game 1 efter att ha legat under med 1-0 efter första perioden hela vägen fram till sista 10 min av tredje perioden. Då lyckades man göra 2 mål på 2 min och orkade hålla undan mot ett Tampa Bay som gjorde en väldigt bra match i 2,5 perioder. Efter de visade man prov på sin orutin och försökte spela lobbhockey med mer än 12 min kvar av matchen och mot ett lag som Chicago går det verkligen inte då Hawks fick komma i anfallsvåg efter anfallsvåg. Tillslut blev det ett misstag i egen zon som resulterade i en turnover och när då Vermette och Teravainen utnyttjade sina lägen fick man betala ett tungt pris.

I natt spelar Tampa återigen på hemmais och det är en måstematch för coach Cooper och hans Tampa Bay. 0-2 här och åka till Chicago som fortfarande inte förlorat i detta slutspel hemma i United Center är en omöjlig uppgift och jag hoppas och tror verkligen coach Cooper lärt sig av sitt misstag. Faktum är att Tampa Bay gjorde en lika bra insats som man gjort flera gånger i detta slutspel defensivt i 2,5 perioder och hade man bara VÅGAT spela på samma sätt i 3 perioder hade man vunnit Game 1.

Under Game 1 trodde jag på en öppen matchbild där Tampa skulle våga sätta tempot direkt, men coach Cooper hade andra planer och det syntes tidigt att man har stor respekt mot Blackhawks och även fast man spelar på hemmais prioriterar man sin försvarsspel som faktiskt sett värdigt bra ut (bortsätt från vissa plumpar mot bland annat NY Rangers). I natt i Game 2 tänker jag mig att Cooper går ut likt Game 1 då hans gameplan fungerade 100% förutom att man blev för fega sista 10 min av matchen.

Orkar man fortsätta spela som man gjorde större delen av Game 1 tror jag man lyckas kvittera matchserien i natt.

Nattens spel blir alltså

Tampa Bay Lightning ML @ 1.826 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

(Chicago U 2.5 mål kommer nog också testas)

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 06 Juni, 2015, 10:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
probie - 2015-06-06 12:53:14

Hawks förlorade hemma mot Ducks iaf. Fortfarande jäkligt bra dock, att bara ha förlorat en enda match hemma.