Speltips: Hanaskogs IS-Glömminge

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-06 15:00
Land: Sverige
Liga: Division 3 sö götaland
Odds: 2.90
Tips: 2
Det gick ju alldeles utmärkt med dagens bästa spel igår. Dels fick Dundalk det tufft och dels blev det över 2.5 mål. Den raka tvåan kunde spelas till 13 gånger pengarna om man bara hade vågat. Nu är det ju internationell toppfotboll på högsta nivå och vad passar då bättre än att söka sig till division 3 sydöstra götaland och ta ett ordentligt grepp kring min kvartersklubb, Glömminge. Glömminge är det lag som jag känner att jag har bäst koll på i regionen och framförallt har jag sett väldigt mycket matcher i just den här serien under säsongen. Därför vill jag dela med mig av det jag anser vara dagens bjudodds.

Glömminge har gjort en fantastisk resa och gått hela vägen från division 5 till förbundsserierna på kort tid. Man har i inledningen av säsongen visat at man verkligen har i division att göra och man spelade dessutom riktigt bra och trevlig fotboll på försäsongen och vek inte ned sig varken spelmässigt eller resultatmässigt mot IFK Berga som tippas i toppen av division 2.

Nu har man fått det poängmässigt lite skralare i utdelningen utan att prestationerna för den sakens skull varit så dåliga. Mot Bromölla hemma åkte man på en 1-2-förlust men där man var spelmässigt bättre och stod för en insats som väl indikerar deras grundnivå.

Nu åker man för att möta Hanaskog borta och ursäkta alla Hanaskog-supportrar men det måste vara det absolut sämsta lag som legat i en förbundsserie någonsin. Både taktiskt, tekniskt och FRAMFÖRALLT fysiskt håller spelarna division 5-nivå. Laget ser ut att träna ungefär 40 minuter fotboll i veckan och då kommer man få tufft mot ett Glömminge som lever just på sin fysik och som nöter ner motståndarna både med antal löpmeter och i synnerhet med duellspelet.

Tvåan finns att spela rak till oförskämt fina 2.90. X2 för den försiktiga finns till 1.72.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Hanaskogs IS-Glömminge
Spela på Speltips Hanaskogs IS-Glömminge
RalleArvid - 6 Juni 2015 - 12:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming